REZULTATE BACALAUREAT 2013. "Avem licee cu promovabilitate ZERO"

Licee cu promovabilitate 0
Licee cu promovabilitate 0 / FOTO: http://www.b365.ro

BACALAUREAT 2013. La nivelul judeţului Braşov, doar 34,35% au trecut de examenul de simulare a Bacalaureatului.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov a finalizat centralizarea rezultatelor după simularea examenului de Bacalaureat. din judeţ. Pe lângă faptul că există licee din judeţ unde niciun elev nu a luat nota de trecere, procentul de promovabilitate rămâne îngrijorător, scrie bzb.ro.

"34,35% dintre elevii participanţi la toate probele examenului de simulare au obţinut rezultatul de trecere, respectiv peste 6", a declarat Ariana Bucur, inspector general IŞJ Braşov.

SIMULARE BAC 2013. Extreme la proba de Limba şi Literatura Română. Sute de elevi cu nota 1

SIMULARE BAC 2013. Extreme la proba de Limba şi Literatura Română. Sute de elevi cu nota 1

DEZASTRU la matematică la simularea de Bacalaureat 2013 în Bucureşti. Câţi au promovat

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 -1
cornell
27 mar 16:16
Eee , pai daca cei de la Ministerul Educatiei nu au "puso" si ei de niste subiecte mai accesibile , e normal sa se inregistreze asemenea rezultate. Spre exemplu : Limba materna , ca subiect ar fi fost indicat : injuraturi de cartier si lectura etichetelor de bauturi alcoolice si racoritoare !!! , Geografie : Geografia apartamentului in care locuieste elevul si numele strazilor de unde isi cumpara elevul etnobotanicele. Istorie : Istoria antichita a "manelelor " si cea contemporana , bineinteles aici se vor cere si numele celor mai cunoscuti dintr-e manelisti si rezultatele acestora in lupta contra bunului gust si a civilizatiei . Matematica : Tabla inmultiri de la 1 la 2 si Geometria singurului neuron , inca , in activitate in cutiile craniene ale elevilor. . Bineinteles ca si denumirile masinilor "bengoase" si a "toalelor" de firma ar fi indicate ca subiecte pentru examenul de simulare . Din pacate , daca la Ministerul Educatiei nu este "bunavointa" rezultatele vor ramane cam la fel de "performante" ca si pana acum .
Răspunde
1 0
jean
27 mar 15:55
...e foarte agasant ca scrieti la titlu "rezultate bac" in loc de "rezultate simulare bac".....
Răspunde
3 -2
xtz
27 mar 15:33
la ce nivel intelectual au profesori in ziua de azi ...nici nu e de mirare ....sa nu mai zic si de nivelul de inteligenta si de cultura elevilor ....toata ziua sa se plimbe prin parc ....BAR ...PARADA MODEI SI PROSTIEI PRIN SCOLI ....:-)) LA MA MAI MARE -....SA NU UIT FUG TOTI DE MUNCA CA DREAQU DE TAMAIE ...ASA CA NISTE HOTYY ...BETIVYY SI P@N@R@ME .....VIITORUL ROMANIEI E ASIGURAT ....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print