REZULTATE BACALAUREAT 2012 IAŞI, afişate online: Elev spânzurat din cauza BAC 2012

Bacalaureat 2012
Bacalaureat 2012

REZULTATE BACALAUREAT 2012 IAŞI. Primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 s-au afişat. CONTESTAŢIILE se pot depune pe 9 iulie, iar între 10 şi 12 iulie acestea vor fi soluţionate, urmând ca pe 13 iulie, candidaţii să afle REZULTATELE FINALE, potrivit Ministerului Educaţiei.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 Iaşi pe siteul edu.ro (link direct spre rezultate)

REZULTATE BACALAUREAT 2012 IAŞI
în ataşamentul din subsolul acestui articol (format PDF).

REZULTATE BACALAUREAT 2012 IAŞI.  Primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 se vor afişa atât pe EDU.RO, cât şi la avizierele celor aproximativ 600 de licee unde s-a susţinut examenul. CONTESTAŢIILE se pot depune pe 9 iulie, iar între 10 şi 12 iulie acestea vor fi soluţionate, urmând ca pe 13 iulie, candidaţii să afle REZULTATELE FINALE, potrivit Ministerului Educaţiei.

Sambata, in jurul orei 08.00, tanarul de 20 de ani care s-a sinucis dupa ce a obtinut o nota mica la una din proble Bacalaureatului a fost condus pe ultimul drum. Parintii lui Teodor erau despartiti inca de cand acesta avea vreo 6 ani iar tatal acestuia, fiind stabilit in municipiul Iasi, a aflat vineri seara de tragedie, fiind sunat de catre o ruda de-a sa. Barbatul a venit sa-si ingroape fiul, la capataiul acestuia depunand o coroana pe care statea scris: "Nu te voi uita niciodata - tata". Incercat de regretul ca nu i-a fost mai des alaturi, acesta si-a vazut fiul pentru ultima oara, astazi, cand i-a dus crucea la mormant. In urma divortului parintilor, localnicii spun ca baiatul era vizitat foarte rar de catre tatal sau. Dupa plecarea mamei sale in Italia, Teo s-ar fi distantat si de catre mama sa, potrivit bzi.ro.

Macabra descoperire a fost facuta chiar de mama baiatului care i-a taiat franghia si a incercat zadarnic sa-l readuca la viata. In urma tragediei, femeia a intrat in stare de soc, incercand sa-si ia la randul ei viata. "Maica-sa l-a gasit si i-a taiat franghia. A incercat sa-l readuca la viata, i-a facut si respiratie gura la gura, dar degeaba. Din cate am inteles ea a vrut sa-si taie venele dupa ce l-a gasit pe fiul ei in streang. Acum e la spital ca s-a imbonavit. A vrut sa fie si ea la inmormantare", a spus o vecina din satul Isaiia.

REZULTATE BACALAUREAT 2012, PUBLICATE PE EDU.RO

Elevii care au absolvit clasa a XII-a afla primele rezultate la examenul de BAC 2012. Rezultatele partiale de la BACALAUREAT 2012 sunt afisate atat la centrele unde s-au sustinut probele în perioada 2 – 6 iulie, cat si pe EDU.RO.

Dupa aflarea primelor rezultate la examenul de maturitate, candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii pe data de 9 iulie, în intervalul orar 8-12. Rezultatele finale la BAC 2012 vor fi afisate pe data de 13 iulie.

Portalul edu.ro publica rezultatele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la nivelul întregii tari.

Din datele Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului anul acesta, la examenul de BAC 2012, s-au înscris în jur de 180.000 de candidati.

În 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BACALAUREAT 2012

Realitatea.net vă va prezenta rezultate BAC 2012 în timp real pe fiecare judeţ în parte.

REZULTATE BAC 2012 - Anunţ EDU.RO pentru TOATE JUDEŢELE

REZULTATE BACALAUREAT 2012 pentru TOATE judeţele din ţară

În 8 iulie vor fi afişate rezultatele bacalaureatului 2012, iar în 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor fi depuse contestaţiile. În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor rezultatelor la bacalaureat, iar în 13 iulie se vor da rezultatele finale, pe care REALITATEA.NET vi le va prezenta de îndată ce va for fi afişate pe siteul EDU.RO.

Categoria dedicată BAC 2012

Calendarul examenului de Bacalaureat 2012

 

Fișiere din articol:

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?