REZULTATE ADMITERE LICEU 2012, BISTRIŢA: Topul liceelor după medii

Elevii îşi pot vedea lucrările de la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ
Elevii îşi pot vedea lucrările de la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ / FOTO: http://www.tom-brown.com

REZULTATE ADMITERE LICEU 2012, BISTRIŢA: Ultima medie de admitere la Colegiul Rebreanu -9,31; la un liceu tehnic s-a intrat cu 3,38.

REZULTATE ADMITERE LICEU 2012, BISTRIŢA: Colegiile "Liviu Rebreanu" şi "Andrei Mureşanu" din Bistriţa se află în topul celor în care s-a intrat cu cele mai mari medii, la primul ultima medie de admitere fiind 9,31, în timp ce media cea mai mică, 3,38, a fost la clasa de mecanică a Colegiului Tehnic din Lechinţa.
La profilul ştiinţele naturii - bilingv de la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa ultima medie de intrare a fost 9,31, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La acelaşi profil de ştiinţe ale naturii, dar cu predare în limba română, de la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" din Bistriţa, ultima medie de intrare a fost 8,88, în timp ce la clasa de ştiinţe ale naturii fără predare bilingvă de la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" s-a intrat cu 8,72.
Tot 8,72 a fost ultima medie de intrare şi la profilul economic de la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" din Bistriţa.


REZULTATE ADMITERE LICEU 2012, BISTRIŢA: Urmează apoi în top Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa cu profilul ştiinţe sociale, 8,62 fiind ultima medie de intrare şi din nou acelaşi liceu, dar cu profilul matematică-informatică, la care ultima medie de intrare a fost 8,61. La clasa de ştiinţe sociale de la "Andrei Mureşanu" s-a intrat cu media 8,47, iar la cea de matematică-informatică de la acelaşi liceu cu 8,33. De asemenea, la clasa de filologie de la "Andrei Mureşanu" ultima medie de admitere a fost 8,23. În topul liceelor în care s-a intrat cu medii mari a intrat pe poziţia a zecea şi Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Năsăud, unde la clasa de matematică-informatică ultima medie de intrare a fost 8,10. Conform informaţiilor postate pe edu.ro, cu cea mai mică medie, 3,38, s-a intrat la clasa de mecanică a Colegiului Tehnic Lechinţa. În topul liceelor în care s-a intrat cu medii mici se află şi Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" din Bistriţa. La clasa de mecanică, şi aici s-a intrat cu 3,57, în timp ce la specializarea electric de la Liceul Tehnologic Feldru s-a intrat cu 3,62. În Bistriţa-Năsăud, liceele au pus la dispoziţia absolvenţilor de gimnaziu 85 de specializări într-un număr de 27 de licee. La evaluarea naţională au participat 2.914 elevi. Peste 62 la sută dintre ei au obţinut medii peste 5.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2012 PE JUDEŢE

 

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2012 PE JUDETE: VEZI LA CE LICEU AI AJUNS

ADMITERE LICEU 2012. Găseşte liceul potrivit pentru tine - APLICAŢIE ONLINE

 

ADMITERE LICEU 2012 - Elev NEREPARTIZAT. VEZI ce se întâmplă în situaţia aceasta

ADMITERE LICEU 2012. GHID complet pentru viitorii liceeni

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?