REVOLTA FELINELOR. Un dresor, atacat repetat de un leu la circ. Imagini şocante

Revolta felinelor împotriva dresorului
Revolta felinelor împotriva dresorului / FOTO: worldstarhiphop.com

Imaginile filmate la un spectacol de circ surprind momentele în care un dresor este atacat de un leu.

Un dresor este atacat de un leu în timpul unui spectacol de circ, dar nu renunţă la spectacol şi încearcă să se impună în faţa felinei uriaşe, arată imaginile postate pe site-ul worldstarhiphop.com. Fără succes însă. Dresorul, scos din ghearele leului de ceilalţi colegi, este atacat în mod repetat şi se apără din ce în ce mai greu. În final, mai multe feline din arenă se revoltă şi se îndreaptă spre dresori, în vreme ce spectatorii speriaţi încep să părăsească sala.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

5 -1
adi
09 feb 14:59
locul animalelor e in JUNGLA !NU la zoo sau la circ ! nu vreau sa imi inchipui ce a patit leul acela dupa spectacol ...si inainte de spectacol pana sa fie dresat !OAMENII trebuie sa inteleaga ca astfel de spectacole sunt o jignire la adresa speciei umane !
Răspunde
13 -1
Ion
09 feb 10:20
Porcaria asta ar trebui sa inceteze! Animalele trebuie sa traiasca in libertate, nu la Circ sau Zoo. Suntem in secolul 21 ce naiba...
Răspunde
14 -2
Foarte Bine
09 feb 09:29
Au facut bravo lor !!!! Locul animalelor e in libertate !!!
Răspunde
14 -2
Alex
09 feb 08:51
Interesant este ca aveau ce aveau ce dobitocul ala! Pe tipa aia o ignorau total! Nici nu pot sa ma gandesc cate batai si-au luat leii astia, pana sa fie "dresati"!
Răspunde
13 -4
Alexe Emil
09 feb 08:13
Foarte bine, dar pacat ca nu i-au omorat... locul lor e in salbaticie, nu la circ sau la zoo.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print