REFERENDUM 2012. Vor fi organizate 306 secţii de votare în afara ţării

REFERENDUM 2012: vor fi organizate 306 secţii de votare în afara ţării
REFERENDUM 2012: vor fi organizate 306 secţii de votare în afara ţării

MAE a finalizat lista cu secţiile de votare organizate în afara ţării pentru referendum, aceasta conţinând un număr de 306 de secţii de votare, cu 5 mai mult decât lista de secţii suplimentare stabilită în 18 iulie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de minister, evaluarea a ţinut cont de posibilităţile tehnice - sediu, comunicaţii etc. - şi de personal, pentru organizarea secţiilor de votare în condiţiile legii, inclusiv obţinerea acordului ţărilor de reşedinţă.

"De asemenea, în cuprinsul listei a fost operată o modificare la un număr de 7 secţii a căror locaţie a fost schimbată, ca urmare a lipsei acordului autorităţilor locale pentru organizarea unor secţii de votare", precizează MAE.

Lista finală este disponibilă pe pagina de internet a MAE, în secţiunea "Referendum 29 iulie 2012", link :http://www.mae.ro/sites/default/files/file/userfiles/hcoc_2012/referendum_2012/lista_sectii_votare_strainatate_inclusiv_suplimentare-23_iul-ora_14-30(1).pdf.
Lista completează şi modifică lista suplimentară a secţiilor de votare din cadrul misiunilor diplomatice din data de 18 iulie.

Potrivit listei publicate de MAE, numărul secţiilor de votare pentru referendumul din 29 iulie este de 54 în cazul Italiei şi de 46 în Spania, acestea fiind ţările cu cele mai numeroase comunităţi de cetăţeni români. De asemenea, în Republica Moldova vor fi 14 secţii, în SUA vor fi 24 de secţii (faţă de 21 secţii în 18 iulie), în Franţa - 10, în Marea Britanie - 8, în Germania - 5, în Austria - 5, în Canada - 4, în Grecia - 4, în Cipru - 3, în Turcia - 5 secţii de votare.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Gigi Duru
2 -2
Gigi Duru
24 Jul 00:20
TREBUIE SA RECUNOSC, PLANUL JAFULUI PORTOCALIU IN ROMANIA A FOST MAGISTRAL! TOTUL S-A FACUT CLIENTELAR, CU LICITATII GREU DE DOVEDIT CA TRUCATE, TOTUL ACOPERIT DE ACTE.
PE PLAN POLITIC CUM E MAI BINE, CRIZA, PUCISTI, RECLAMATII LA UE, PERSECUTIE POLITICA, PRINDE ORBUL SCOATE-I OCHII!

DIN PACATE, PREVAD CA LUPTA CU CARACATITA ABIA A INCEPUT, VA FI FOARTE GREU SA NE RECUPERAM CE NE-AU FURAT, DACA NU IMPOSIBIL.

ASA CA INTREVAD CA TIPAND CA DIN GURA DE SARPE CA SUNT PERSECUTATI POLITIC, MAJORITATEA CELOR CARE AU CONTURI BINE ASCUNSE IN AFARA, O VOR STERGE IEPURESTE SI RAZAND IN BARBA DE POPORUL FRAIER, ISI VOR TRAI RESTUL VIETII IN BELSUG...NOI VOM FLUIERA MARUNT DIN BUZE A PAGUBA FIINDCA AM EZITAT SA MERGEM LA VOT, INFLUENTATI DE O PATURA SPECIALA DE SACRIFICIU, DE CARE SE VOR DEZICE SAU O VOR SCOATE TAP ISPASITOR...

ASA CA ROMANI, NU VA DATI SEAMA CA VETI TRAI BINE!...
Răspunde
0 0
mihai
24 Jul 02:46
2 Nu cumva ești Duru care spală ... ???
3 0
Unu
23 Jul 23:26
Dar an Slovacia unde traiesc cateva mii de romani nu va fi sectie de votare?De ce?
Răspunde
3 -2
garco
23 Jul 22:29
La referendum , noi sustinatorii lui Basescu vom face GREVA , cum a facut USL in parlament. Boicotam referendumul. Ne vom prezenta pe la sectiile de votare cu aparate foto , telefoane , camere video , DAR NU VOM VOTA.
E simplu , se fac poze la toate sectiile de votare si se pun pe net , iar dupa aceea se identifica cine a fost fotografiat la mai multe sectii.
Sa vedeti dupa aceea USListi la bulau pentru vot multiplu
BOICOT la referendum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
2 -2
unu
23 Jul 21:40
SI care se duce la referendumul pucistilor?????

Aia de afara nu se pun botul la mafiotii uselisti

Au cite doua trei joburi

Pote sa voteze femeiile de serviciu de la ambasade si cu neamurile lor
Răspunde
1 0
Hehe
23 Jul 21:57
2 Nu aia de afara au cerut in plus? ca n-o fi cerut ca sa nu pună botul :P
3 -2
Nu te lasa manipulat de uslinosi! Fi inteligent!
23 Jul 21:26
Romani! Noul plan al uslamistilor este sa voteze pentru demiterea presedintelui ales in locul celor inscrisi pe liste si care nu se prezinta la vot! De fapt asta doresc ei, pretinzand contrariul, sa nu va prezentati! Iar apoi sa ne destituie presedintele, pretinzand ca e ilegitim! Dejucati-le planul, nu-i lasati sa va fure optiunea pentru stabilitate si democratie! Toti la vot, imbracati in alb, pentru Europa si Democratie!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print