REFERENDUM 2012 VIRTUAL: DA sau NU pentru demiterea lui Traian Băsescu în 2012

REFERENDUM VIRTUAL: DA sau NU pentru demiterea lui Traian Băsescu
REFERENDUM VIRTUAL: DA sau NU pentru demiterea lui Traian Băsescu

REFERENDUM 2012 VIRTUAL: După episodul din 2007, românii sunt chemaţi din nou la vot pentru a vota pro sau contra demiterii lui Traian Băsescu. realitatea.net lansează un REFERENDUM VIRTUAL, unde poţi vota ACUM dacă eşti de acord sau nu cu demiterea Preşedintelui României pe 29 iulie 2012.

REFERENDUM 2012 VIRTUAL: Parlamentul României a decis vineri cu majoritate de voturi suspendarea din funcţia a preşedintelui Traian Băsescu, în urma unui demers al USL, care a primit avizul Curţii Constituţionale. În urma deciziei de suspendare, soarta lui Traian Băsescu va fi decisă prin referendum, populaţia fiind chemată la vot la 29 iulie 2012 pentru a decide dacă îl demite sau nu din funcţie pe şeful statului.

realitatea.net lansează un REFERENDUM VIRTUAL unde puteţi vota dacă sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui Traian Băsescu.

Pentru a vota participantul trebuie să fie înregistrat pe site-ul realitatea.net sau, în caz că nu este înregistrat, să-şi creeze un cont.

Concursul işi va desemna 9 câştigători dintre cei care au ales opţiunea desemnată ca rezultat final al  REFERENDUMULUI REAL din 2012, desfăşurat la urnele de vot. 

Premiile sunt variate şi atractive, de la un sejur pe litoralul Mării Negre pana la tablete Evolio şi eReaders. Toate detaliile le găsiţi în regulamentul ataşat

Se vor alege 2 câștigători de rezervă la desemnarea câștigătorilor, însă numele acestora nu vor fi publicate pe site. Astfel, în cazul în care unul din cei 9 câştigători nu poate fi contactat într-un interval de 12 de ore de la anunțarea lui, organizatorul va contacta primul câștigător de rezervă. În caz că nu răspunde încă un câştigător, într-un interval de 12 ore, se va contacta cel de-al doilea câştigător de rezervă.

 

 

Fișiere din articol:

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?