Record de vizitatori la EXPOZIŢIA DE CADAVRE de la Antipa

Record de viziatori la EXPOZIŢIA DE CADAVRE de la Antipa
Record de viziatori la EXPOZIŢIA DE CADAVRE de la Antipa / FOTO: theage.com.au

Record de vizitatori la expoziţia controversată de cadavre deschisă vineri în Capitală. Organizatorii estimează că până în acest moment, peste 3.000 de persoane au trecut pragul Muzeului Antipa.

Expoziţia The Human Body a trezit interesul bucureştenilor. La mai bine de o oră de la deschidere, oamenii au stat la coadă şi au aşteptat să viziteze cele 200 de corpuri expuse la Muzeul Antipa din Capitală.

Peste 20 de milioane de oameni din întreaga lume au plătit bilet pentru a vizita expoziţia care a stârnit până acum numeroase controverse.

Se pare că trupurile umane expuse şi conservate prin tehnica plastinaţiei nu ar fi fost nerevendicate, ci ar fi aparţinut, de fapt, unor prizonieri chinezi executaţi.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
geo
25 Mar 07:49
pretul este exagerat de mare si la ce coada este acolo se face un profit frumos. Mai bine cu banii aia plec la munte sa ma relaxez.
Răspunde
4 0
Joe
24 Mar 21:34
Ce-ar fi sa incetati odata sa numiti expozitia de la Antipa "expozitia de cadavre"? Nu va suna complet retardat? Celalalte expozitii sunt cumva "de schelete"? De fapt toata presa a devenit o mocirla tabloida, de la cine sa mai ai pretentii...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print