Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Reacţia CĂLUGĂRILOR ROMÂNI de la Muntele Athos după arestarea lui Gigi Becali

Calugarii romani de pe Sfantul Munte Athos se roaga permanent pentru ca Maica Domnului sa-l ajute pe Gigi Becali.

Gigi Becali este susţinut de călugării români de la Muntele Athos
Gigi Becali este susţinut de călugării români de la Muntele Athos

In ultimii ani, Gigi Becali, aflat in prezent in detentie pentru o perioada de trei ani a fost singurul care mers pe Sfantul Munte Athos, unde a donat, de-a lungul timpului peste 5.000.000 de euro, pentru ajutorarea calugarilor romani care traiesc acolo. Acum, in aceste momente atat de grele pentru omul de afaceri, calugarii romani nu l-au uitat.

WOWbiz.ro a luat legatura cu parintele Isidor de la Schitul Acoperamantul Maicii Domnului, care a declarat ca toti calugarii se roaga la Maica Domnului, pentru Gigi Becali.

"Am fost tare mahniti sa auzim ca domnul Becali a ajuns intr-o astfel de situatie. Aici este clar ca a existat multa dusmanie. Dansul ne-a ajutat financiar de fiecare data. Eu am primit din partea dansului, pentru ridicarea schitului, aproape 200.000 de euro. Este un om cu mare credinta in Dumnezeu. Noi, calugarii romani, ne vom intalni pentru face slujbe pentru dansul. Oricum, noi il amintim deja la toate slujbele", a declarat calugarul Isidor, care impreuna cu ceilalti calugari care traiesc pe Sfantul Munte Athos ii vor trimite lui Gigi Becali o serie de obiecte religioase sfintite, cum ar fi cruciulite sau iconite pentru a-i fi in ajutor!

SONDAJ: Ce se va întâmpla cu Steaua? INTRĂ ŞI VOTEAZĂ!

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET