PROGNOZA METEO pentru trei luni. VEZI cum e VREMEA în lunile IUNIE, IULIE şi AUGUST

 Vezi PROGNOZA pe trei luni şi află cum va fi vremea în iunie, iulie şi august
Vezi PROGNOZA pe trei luni şi află cum va fi vremea în iunie, iulie şi august

Meteorologii au alcătuit previziunile pentru vreme în lunile iunie, iulie şi august. Cercetează-le şi află când e cel mai potrivit moment pentru a-ţi planifica vacanţa. Ele au, spun specialiştii, 65 la sută şansa de a se îndeplini.

VREMEA în IUNIE

Regimul termic al aerului se va situa în limite apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a tarii, exceptând local sudul şi vestul ţării unde vor fi peste valorile normale ale perioadei.

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de limitele normale, susţin meteorologii.

În vest, sud şi sud-est va ploua sub mediile climatologice, iar temperaturile vor fi normale în centru şi nord şi deasupra celor normale în restul teritoriului.

VREMEA în IULIE

Se vor semnala precipitaţii sub mediile climatologice, ne anunţă meteorologii, iar temperatura medie va fi apropiată de valorile normale în nordul şi centrul ţării. În restul teritoriului temperaturile vor fi uşor peste normale climatologice.

VREMEA în AUGUST

Se anunţă o lună călduroasă în sud-est, peste valorile normale. Vor fi şi perioade caniculare. Precipitaţiile vor fi puţine în majoritatea regiunilor, aşa că este cea mai potrivită lună pentru concediul pe litoralul românesc.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
...vor fi puţine în majoritatea regiunilor, aşa că este cea mai potrivită lună pentru concediul pe litoralul românesc.  (realitatea.net)...
1 0
Eli
11 iun 22:51
:))))))))..totul e normal, temperaturi, precipatatii..veti vedea si valorile
Răspunde
Niculae Miron
0 -1
Niculae Miron
03 iun 13:09
Ghicitul in foile de ceapa spune la fel ca aici...
Răspunde
3 -3
Grig
02 iun 16:13
"Precipitaţiile vor fi puţine în majoritatea regiunilor, aşa că este cea mai potrivită lună pentru concediul pe litoralul românesc."

HAHAHAHAHA!!! Poate cel bulgaresc. Sau grec. Sau turcesc. De ce sa ma duc pe litoralul romanesc? Ca sa stau in mizerie, tigani, ospatari hoti si hotelieri indolenti? Ce gluma buna....
Răspunde
5 0
Tudor
02 iun 21:21
2 Ai inteles gresit. Ei s-au referit la cel romanesc, pentru ca prognoza se refera la teritorul Romaniei. Iar climatologic august e luna cu temperaturi ridicate si nebulozitate scazuta, specific acestui teritoriu. Daca te-ai duce in Turcia in august ai putea sa te nimeresti intr-o perioada ploioasa, deci prognoza nu se aplica acestui teritoriu. Am dat doar un exemplu nu inseamna ca va fi asa in Turcia :)
Afișează mai multe comentarii
print