Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea de Paşte

Vremea de paşte se anunţă capricioasă. Precipitaţiile pe care le aşteptăm în următoarele două-trei săptămâni vor fi slabe cantitativ iar temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă a anului, a declarat Florinela Georgescu, directorul Centrului de Prognoză al Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru Agerpres.

 

Cum va fi vremea de Paşte
Cum va fi vremea de Paşte

Prognoza meteo de Paşte anunţă posibile temperaturi scăzute în comparaţie cu anii precedenţi. "Paştele este peste aproape o lună, pe 15 aprilie, iar o prognoză cu anticipaţie atât de mare nu se poate face cu speranţa unui mare grad de realizare. Deocamdată, vă pot spune că vremea se menţine cu valori termice ridicate pentru această perioadă a anului, deşi există o uşoară tendinţă de răcire în următoarele două săptămâni", a declarat Florinela Georgescu, directorul Centrului de Prognoză al Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru Agerpres.

 
În ceea ce priveşte estimările pentru aprilie-mai, specialistul ANM a menţionat că mediile temperaturilor vor ajunge în jurul valorii de 15 grade şi mai scăzute în zonele de deal şi de munte.

'Pentru lunile aprilie şi mai, estimările sezoniere nu indică apariţia unor intervale de durată mare nici cu precipitaţii abundente, nici cu temperaturi peste sau sub normele climatologice. Spre sfârşitul lunii aprilie-luna mai, mediile vor urca undeva spre 15 grade pentru zonele de câmpie şi, normal, mai scăzute pentru deal şi munte. Nu excludem, însă, apariţia unor temperaturi aproape de vară pentru că, de regulă, sau de multe ori, se întâmplă, mai ales după jumătatea lunii mai, să apară episoade cu maxime spre 30 de grade', a explicat Florinela Georgescu.


Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET