Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Profesorul acuzat de viol, audiat de poliţişti

Eleva, care este minoră, s-a prezentat joi seară la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o.

Profesorul de sport pare să fie un magnet pentru femei
Profesorul de sport pare să fie un magnet pentru femei

Profesorul de sport de la Liceul "Jean Monnet" acuzat că ar fi violat-o pe una dintre elevele sale, în timp ce se aflau în excursie la Predeal, este audiat la Secţia 1 Poliţie, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Eleva, care este minoră, s-a prezentat joi seară la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o.

"Fata a fost îndrumată către Institutul Naţional de Medicină Legală, cercetările sunt în faza preliminară", a spus Diana Sarca.

Profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală cercetat pentru viol a fost dat afară din şcoală.

"Am fost informat aseară (joi seara, n.r.) în legătură cu acest caz, am cerut întrunirea de urgenţă a Consiliului de Administraţie al şcolii şi o analiză amănunţită privind modul în care a fost organizată excursia", a declarat, vineri, inspectorul general şcolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu.

El a spus că profesorul de sport "nu mai este de vineri în şcoală", precizând că vrea să ştie exact câte cadre didactice au participat la această excursie şi dacă a fost asigurată securitatea elevilor.

Cristian Alexandrescu a mai spus că în cazul în care analiza făcută la Liceul "Jean Monnet" nu va fi concludentă, va desemna o comisie de la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti care să analizeze împrejurările în care s-au produs faptele reclamate de familia elevei şi modul în care a fost organizată excursia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa pozezi ca pe covorul rosu
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 15:02
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET