Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Principalul suspect în cazul crimei de la casa de amanet din Galaţi a primit mandat de arestare

Principalul suspect în cazul crimei de la casa de amanet din Galaţi a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Tânărul e acuzat de omor deosebit de grav şi riscă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă.

Tânărul de 18 ani a recunoscut că a ucis-o pe lucrătoarea din casa de amanet din Galaţi cu 14 lovituri de cuţit
Tânărul de 18 ani a recunoscut că a ucis-o pe lucrătoarea din casa de amanet din Galaţi cu 14 lovituri de cuţit
Imaginile surprinse arată scena şocantă a crimei, dar şi cum victima se zbate între viaţă şi moarte
Imaginile surprinse arată scena şocantă a crimei, dar şi cum victima se zbate între viaţă şi moarte
Foto: RTV
Foto: RTV

Suspectul în cazul crimei de la casa de amanet din Galaţi a fost prins, joi, în comuna I.C. Brătinau de poliţiştii de frontieră din Tulcea care patrulau în zonă. Acesta se ascundea într-un cort pe malul Dunării. Tânărul de 18 ani şi-a recunoscut fapta.

Supectul a fost identifcat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere şi a fost dat în urmărire generală după ce a dispărut dintr-un centru pentru minori.

"Imediat după ce a murit tata şi am aflat că eu sunt unicul lui moştenitor, nu m-a frământat decât un gând: să fac 18 ani, să vând tot, să îmi satisfac toate dorinţele şi să mă sinucid." Asta scria tânărul, în timp ce se ascundea de poliţişti. Acesta a recunoscut că a ucis-o pe vânzătoarea de la casa de amanet.


El a povestit cum a intrat în casa de amanet si a înjunghiat-o pe angajată cu un cuţit, de 14 ori. Poliţiştii spun că nu a reuşit să fure nimic. A lăsat însă un bilet care i-a şocat pe oamenii legii: "dacă nu aveaţi seif nu făceam asta".

Femeia rănită a reuşit să iasă singură din birou. S-a aşezat pe scări, în plină stradă, iar cei câţiva trecători n-au făcut decât să se depărteze rapid, fără ca vreunul măcar să încerce să o ajute. Fata s-a prăbuşit apoi pe scări.

Identificarea ucigaşului a fost făcută în urma unor analize de laborator, iar poliţiştii spun că au fost ajutaţi în această anchetă şi de prietena agresorului care a le-a spus poliţiştilor cine este făptaşul.

Oamenii legii au aflat că tatăl agresorului a fost poliţist. A murit în 2004 şi i-a lăsat fiului 30.000 de euro moştenire. Procurorii bănuiesc că tânărul a risipit toţi bani şi tocmai de aceea a comis crima.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:



Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET