Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Primul sex shop islamic s-a deschis în Turcia

Un sex hop online, islamic, unde se vand prezervative, uleiuri de masaj si parfumuri a fost lansat in Turcia, devenind astfel primul de acest tip in tara predominant musulmana.

Primul sex shop islamic s-a deschis în Turcia
Primul sex shop islamic s-a deschis în Turcia / FOTO: Halal Sex Shop

Website-ul "Halal Sex Shop" isi prezinta produsele ca fiind "complet sigure" si in acord cu normele islamice, scrie ziare.com, citând France24.

Utilizatorii de Internet care deschid pagina sunt intampinati de doua linkuri diferite, care ii ghideaza catre sectiuni separate pentru produse destinate barbatilor si femeilor.

Alte sectiuni ale site-ului au ca scop discutarea sexului in contextul islamului, sub titluri explicative: "Sexul oral potrivit islamului", "Maniere sexuale in islam" si "Viata sexuala in islam".

Fondatorii sex shop-ului, anonimi, sustin ca acesta va corecta prejudecatile legate de islam, perceput a fi "impotriva sexului".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce este HPV (human papilloma virus)
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 01:00
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET