Primul hotel subacvatic din lume. Turiştii vor fi cazaţi la 10 metri sub nivelul mării VIDEO

Primul hotel subacvatic din lume va fi construit în Dubai
Primul hotel subacvatic din lume va fi construit în Dubai

După ce au cucerit cerul prin Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe Terra, guvernanţii din Dubai pregătesc o nouă premieră mondială: construirea primului hotel subacvatic din lume.

Drydocks World, o ramură a companiei de stat Dubai World, a semnat un contract cu compania elveţiană BIG InvestConsult pentru construirea hotelului Water Discus, scrie descopera.ro.

Hotelul va fi compus din două structuri masive în formă de disc, una situată deasupra nivelului apei şi alta sub nivelul apei. Cele două părţi vor fi conectate prin 3 puţuri, la care se adaugă structura centrală, dotată cu un lift.

Porţiunea subterană a hotelului va fi situată la 10 metri sub nivelul mării, 21 de camere duble, din care oaspeţii vor putea admira direct vietăţile ce trăiesc în apele din zonă. Costul estimat al hotelului este de 120 de milioane de dolari.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?