Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Primele imagini de la botezul fetiţei lui Pepe! Naşa Andra a fost foarte emoţionată!

Micuta Maria, în varsta de 5 luni,  a fost botezata in aceasta dupa-amiaza de perechea care i-a cununat si pe parintii ei, Andra si Catalin Maruta.

Imagini de la botez
Imagini de la botez

Slujba religioasa a început la ora 17.00, iar petrecerea va avea loc intr-un restaurant de fite din Pipera. Nici eu, nici Raluca nu avem emotii. Pot sa spun insa ca am emotii cu organizarea. Vreau sa iasa totul bine. Am pregatit multe surprize. Tortul Mariei va fi unul special, in forma de Minnie Mouse. Are in jur de 20 de kilograme, cred. L-am facut in forma de Minnie Mouse pentru ca, din sutele de jucarii pe care le are, adora una - Minnie Mouse”, ne-a spus Pepe.

“In afara de artistii pe care i-am chemat, vor mai canta si din invitatii mei, insa vreau sa fie surpriza. Cel mai probabil va canta si Andra Maruta, nasa Mariei. Sigur, si eu voi canta pentru ca am pregatit trei-patru piese special pentru fetita mea”, a mai declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Mai multe imagini, pe wowbiz.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET