Primele imagini cu OZN-ul gigantic pe care Apple îl face pentru angajaţi

Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015
Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 / FOTO: Mashable.com
Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015 Sediul Apple din Cupertion, California va fi gata în 2015

După ce Steve Jobs anunţase în luna iunie că Apple va construi un sediu pentru angajaţi în forma unui OZN, acum au părut primele schiţe ale proiectului care se va întinde pe 26 de hectare.

Campusul Apple din localitatea americană Cupertino, California ar trebui să fie gata până în 2015, potrivit site-ului Mashable.com.

Construcţia circulară va avea 4 etaje, două niveluri subterane de parcare, o sală de conferinţe de 1.000 de persoane şi un spaţiu de cercetare de 3 hectare.

În noul sediul OZN al Apple vor lucra peste 12.000 de angajaţi. Centrul campusului va fi plin de vegetaţie, iar panourile solare montate în exteriorul clădirilor vor furniza energia necesară funcţionării complexului.

Poţi vedea cum va arăta noul sediu al companiei IT  în GALERIA FOTO de mai sus.

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print