Previziune ŞOC: Ce se va întâmpla în România până la sfârşitul iernii

Zecile de cutremure care au avut loc în Galaţi, în ultimele zile, anunţă o catastrofă? Clarvăzătoarea Doina Ionel spune marele cutremur se apropie şi că până la sfârşitul iernii, în România, va fi un seism de peste 7 grade pe scara Richter.

"Saptamana trecuta, joi, am primit informatii. Cutremurul va fi mare, va avea in jur de 7, 8 si se va intampla in perioada urmatoare, fie pana la sfarsitul anului, fie pana in primavara. Oricum, va fi iarna, intre orele 3 si 5 dimineata. Am vazut clar. E foarte aproape, il simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galati, Buzau si Bucuresti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova si va ajunge pana in Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri intregi din centrul Capitalei vor cadea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca sa sperii lumea, ci ca sa o previn. Vestul tarii va fi protejat", a marturisit Doina Ionel.
Clarvazatoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seisemele din Noua Zeelenda, divortul Andreei Marin de Stefan Banica jr., marile proteste de strada din Piata Universitatii. 

Din 23 septembrie, aparatele au înregistrat circa 60 de cutremure, din care 22 cu magnitudinea între 2 şi 4 pe scara Richter. În loc să se oprească, aşa cum se aşteptau seismologii, ieri au fost şase cutremure, începând de la ora 7.37 dimineaţa, plus încă două în timpul nopţii. Două din acestea au fost de magnitudine 3,6 şi 3,8 pe Richter şi i-au speriat de moarte pe localnici. "Sunt mai multe falii seismice în zonă. Unele se intersectează între ele, la adâncime mică, între 5 şi 7 km. Această secvenţă, care a început în 23 septembrie, este puţin mai neobişnuită", a declarat ing. Constantin Ionescu, directorul INFP.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
profetia
01 ian 17:32
. si daca este vorba de un cutremur politic?
. de o revolutie extrem de singeroasa.
. si eu am capacitati paranormale destul de bune si mi s-a arata revolutie si nu cutredmur
. razboi civil extrem de songeros
.
Răspunde
0 0
Popescu Daniel
02 nov 18:33
eu prezic ca nu va fi nici un cutremur mare
Răspunde
0 0
stefania
02 nov 09:21
Gogu bravo.insfarsit am întâlnit o persoana care gândește.Mi-a plăcut enorm cuvintele tale.Dumnezeu să aibă grijă de tine și de toată familia ta ca nu ți-a fost rușine să vorbești despre El.vrei numai bine omenirii. Dumnezeu să aibă milă de români si toată România
Răspunde
1 0
unul din Braila
15 oct 23:17
Toţi nebunii au ajuns să prevesteasca.....uuuuuu....ţigănci mincinoase si analfabete!!!
Răspunde
0 0
X
15 oct 22:59
Voi, irealilor, mancati numai kkt!
Răspunde
1 0
ANdrei
11 oct 20:46
Faaa....de 7 sau de 8 grade ca intre ele e o maaare diferenta nu e ca de la 4 la 5.
Răspunde
1 0
DAC
07 oct 10:36
Daca Doina Ionel spune ca va fi cutremur in 2013 eu spun ca nu va fi. Uite asa, de-al naibii! Si tocmai din cauza cutremurelor de la Galati.
Răspunde
0 0
O apocalipsa, ceva?
07 oct 08:21
Gata, a fost un cutremur si ati si inceput cu apocalipsele? Trebuie sa o gasim si pe cea de luna asta.
Răspunde
4 0
Elan
07 oct 02:18
Asta numesc eu jurnalism de excelenta! Felicitari! Informatie detaliata, tehnica, avizata de specialisti, confirmata din 3 surse, exemplificare grafica elocventa cu harta rutiera, ce mai, ma pregatesc sa-mi cada blocul in cap.
Muriti!
Răspunde
1 0
Gavril Biris
06 oct 23:21
Asta i-a ghicit si la Oana Zavoranuu??'
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print