Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Premiera documentarului "Mormântul pierdut al lui Iisus"

Melania Medeleanu, pe urmele mormântului pierdut
Melania Medeleanu, pe urmele mormântului pierdut
Maia Morgenstein, despre controversa generată de documentar
Maia Morgenstein, despre controversa generată de documentar
Canalul american de televiziune Discovery a transmis noaptea trecută controversatul film documentar Mormântul pierdut al lui Iisus, realizat de regizorul James Cameron, autorul supreproducţiilor Titanic şi Terminator. Transmisia va avea loc începând de la 4.00, ora României, dar va fi codată, deci imposibil de accesat de alţi utilizatori decât cei americani.

Filmul se bazează pe descoperirea, în anul 1980, a unui mormânt în care se aflau 10 sicrie purtând numele lui Iisus, fiul lui Iosif, al Mariei, şi al lui Iuda, fiul lui Iisus. Descoperirea a fost făcută în cartierul Talpiot din Ierusalim. Autorii filmului au ajuns la concluzia că este vorba de mormântul Mântuitorului şi al familiei sale. În opinia realizatorilor, aceasta ar fi o probă evidentă că Iisus a fost un om în carne şi oase şi că a pierit ca orice muritor.

Filmul contrazice teza biblică privind învierea şi înălţarea la ceruri. Numeroşi oameni de ştiinţă şi prelaţi ai diferitelor culte, nu numai creştine, pun sub semnul îndoielii concluziile documentarului, afirmând că argumentele ştiinţifice sunt foarte subţiri şi că, de fapt, este vorba de o operaţiune publicitară.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET