Ponta, declaraţie şoc: Traian Băsescu îşi căuta sticla pe jos la Cotroceni COMENTEAZĂ!

Preşedintele PSD, Victor Ponta
Preşedintele PSD, Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, îl atacă dur pe şeful statului într-un discurs susţinut la Alexandria la lansarea strategiei USL pe agricultură. Recent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a făcut beţiv pe şeful statului.

"Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun aici, într-o atmosferă atât de caldă şi la propriu şi la figurat. În primul rând, îmi face foarte mare plăcere să vorbesc după Crin Antonescu. Când am vorbit împreună, marţi, la Cotroceni aţi văzut că domnul Băsescu căuta după sticlă pe jos", a declarat duminică Victor Ponta.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a făcut recent beţiv pe preşedinte. "Deci nu te poţi duce ca un beţiv la cârciumă când eşti şeful statului să-ţi dai părerea tu asupra istoriei naţionale şi asupra simbolurilor naţionale", a spus Antonescu.

Subiectul băuturii a apărut şi în documentele wikileaks. Un fost angajat al ambasadei SUA la Bucureşti, Silviu Crăescu, a declarat că preşedintele Traian Băsescu s-ar fi dus plângând şi mirosind a băutură la Ambasada Statelor Unite, în seara în care a fost suspendat din funcţie de către Parlament. Declaraţia lui Crăescu este conţinută de o telegrama atribuita WikiLeaks. Aici se mai precizează şi faptul că Băsescu s-ar fi dus la Ambasadă ca să îi ceară ajutorul lui Nicholas Taubman.

"Am văzut un preşedinte într-o stare de agitaţie caracteristică unui om aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, mirosind a băutură, care a dat peste cap dispozitivul de securitate propriu al reşedinţei ambasadorului SUA, deoarece nu avea permis de acces aprobat şi nici o funcţie oficială. A fost derută. A venit aici, in jur de 18:30 PM, fără escortă SPP, însoţit doar de o maşină blindată", se arată în telegrama WikiLeaks.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print