Ploile şi furtunile au făcut prăpăd în ţară

Ploile şi furtunile au făcut prăpăd în ţară
Ploile şi furtunile au făcut prăpăd în ţară

Ploile torenţiale şi furtunile au făcut un adevărat prăpăd în ţară.Mii de case, terenuri şi drumuri din mai multe judeţe au fost inundate.Cea mai gravă situaţie e în Timiş, acolo unde, pe cursul superior al râului Bega, hidrologii au instituit cod roşu de inundaţii.

O furtună violentă a afectat judeţul Caraş Severin. Nu a fost nevoie decât de o jumătate de oră de ploaie torenţială pentru a inunda curţile şi grădinile caselor.

La Oradea, subsolurile mai multor blocuri de la periferie au fost inundate.

Şi în mai multe sate din Timiş, apa a intrat în casele oamenilor.

DN7 a fost avariat în dreptul localităţii Câmpuri Surduc, după ce o furtună a adus pe şosea tone de bolovani, pietriş şi copaci. Un pârâu din zonă a ieşit din matcă şi a inundat mai multe străzi.

În Deva, furtuna produs mai multe pene de curent, iar echipajele ISU au intervenit pentru a scoate apa din gospodăriile oamenilor.

O furtună puternică a lovit şi comuna Borca, din judeţul Neamţ. Un pârâu din localitate a ieşit din matcă şi a inundat zeci de locuinţe.

În judeţul Sibiu, oamenii au încercat să se baricadeze cu saci cu nisip.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?