Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, în apartamentul său din Viena

Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena
Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena
Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-o cameră de hotel din Viena Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-o cameră de hotel din Viena Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena Mihaela Ursuleasa a murit, la doar 33 de ani. Solista a decedat la Viena

Mihaela Ursuleasa, talentată pianistă română cu o strălucită carieră internaţională a murit, la doar 33 de ani.

Mihaela Ursuleasa ar fi trebuit să cânte ieri la Bucureşti, scrie ArtsJournal.com, şi sâmbătă la Berlin. Ambele spectacole ar fi trebuit să fie susţinute alături de Orchestra Naţională de Tineret.

Surse din lumea muzicală românească afirmă că spectacolul la care solista Mihaela Ursuleasa trebuia să participe, alături de Orchestra Naţională de Tineret, la Berlin, ar fi fost anulat în urmă cu 5 zile, de impresara sa, care ar fi anunţat că artista nu se simţea bine.

Moartea unei pianiste. Povestea Mihaelei Ursuleasa, geniul din Braşov

Solista a fost găsită moarta în apartamentul său din Viena, cu o hemoragie, au declarat surse din lumea muzicală pentru REALITATEA.NET.

Mihaela Ursuleasa s-a născut la Braşov, în 1978. Fiica unui lăutar de etnie romă, Mihaela a fost un talent precoce, care obişnuia încă de la doi ani să se cuibărească sub pian atunci când părinţii săi repetau, îşi amintea ea în 2006, într-un interviu.

La 5 ani a început să cânte la pian, cerându-i ajutorul tatălui său pentru a descifra un cântecel, "Păpuşa bolnavă", de Ceaikovski. La 12 ani era studentă la Conservatorul din Viena, pe care l-a absolvit Magna cum Laudae.

Stabilită la Viena, în timpul unui concert l-a cunoscut pe violoncelistul de origine română Rodin Moldovan. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Ştefania.

MIHAELA URSULEASA - crezul de VIAŢĂ al pianistei

Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu a fost şi el găsit mort într-o cameră de hotel din Praga, în aprilie 2012. Tânărul şi-a curmat viaţa, cel mai probabil pe fondul unei depresii.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?