Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Paszkany, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre POVESTEA DE DRAGOSTE cu Anamaria Feher

Arpad Paszkany (42 de ani) şi iubita lui, Anamaria Feher (23 de ani), au vorbit, în premieră, despre relaţia lor. Cei doi sunt împreună de cinci ani şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Arpad Paszkany şi Anamaria Feher
Arpad Paszkany şi Anamaria Feher

"Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează de cinci ani şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", a declarat paszkany, patronul lui CFR Cluj, în interviul acordat revistei OK!, citată de Click.

Povesteşte Anamaria Feher, iubita patronului echipei clujene: "M-am îndrăgostit la prima vedere. Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune".

Telefonul a venit două săptămâni mai târziu, surprinzând-o pe Anamaria în tramvai. "Eram în tramvai, veneam de la cursuri spre casă. Tramvaiul fiind zgomotos, am început să urlu fără să-mi dau seama, să fiu sigură că mă aude. Ne-am văzut într-o după-amiază de joi şi am stat la poveşti până a doua zi dimineaţa. Era diferit de toţi bărbaţii pe care-i cunoscusem până atunci. Eu întotdeauna mi-am dorit pe cineva mai matur, care să înţeleagă ce-mi doresc de la viaţă, ce-mi doresc de la un cuplu şi ce-mi doresc de la o profesie. Am găsit toată înţelegerea din lume la el din prima clipă. E confidentul meu numărul unu. E bărbatul ideal".

"Nu aş schimba nimic la ea. E ambiţioasă, dar exact cât trebuie, nu excesiv. Orice neajuns ar apărea în relaţia noastră îl dezbatem imediat, găsim întotdeauna variantă de mijloc, ca să nu ajungem să ne certăm. Nu ştim să ne certăm. Niciodată nu am plecat la culcare certaţi", a spus şi Paszkany

Chiar dacă sunt împreună de cinci ani, cei doi nu au încă planuri de căsătorie, aşa cum recunoaşte Anamaria: "Dacă te referi la inel, logodnă, căsătorie, nu ne batem capul cu asta. Deocamdată, suntem amândoi de părere că ne e foarte bine aşa".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Mituri despre sexul oral
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 15:04
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET