Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

OSCAR 2013. Premiile Academiei de film americane se vor numi "Oscaruri"

Prestigioasele trofee decernate de Academia de film americană nu se vor mai numi, anul acesta, "Academy Awards" ("Premiile Academiei"), ci pur şi simplu "Oscaruri".

OSCAR 2013. Premiile Academiei de film americane se vor numi "Oscaruri"
OSCAR 2013. Premiile Academiei de film americane se vor numi "Oscaruri" / FOTO: mashable.com

Academia americană nu a confirmat deocamdată această modificare - care se va produce duminică, în anul în care va avea loc cea de-a 85-a gală de decernare a mult râvnitelor statuete -, anunţată într-un interviu acordat site-ului The Wrap de coproducătorul ceremoniei, Neil Meron.

"Vom redenumi toate aceste lucruri. Nu vom mai numi ceremonia «The 85th Academy Awards" ("A 85-a gală a premiilor Academiei"), o titulatură care pare puţin cam închistată. Se va numi «Gala Oscarurilor»", a declarat Neil Meron.

De altfel, nicio referire la denumirea "Academy Awards" nu mai este văzută, de mai multe săptămâni, pe afişele, programele şi în comunicatele organizaţiei.

Un purtător de cuvânt al Academiei de film americane a refuzat să confirme această schimbare, dar a subliniat faptul că instituţia "foloseşte termenii «Academy Awards» şi «Oscars» în mod interşanjabilă". "Noi începem să studiem modalităţile în care vom face campania de marketing pentru anul viitor încă din primăvara anului în curs", a adăugat el.

Cu toate acestea, afişul ceremoniei din 2012 anunţa cu mândrie "84th Academy Awards" ("A 84-a ediţie a premiilor Academiei"). În acest an, deasupra fotografiei cu Seth MacFarlane, prezentatorul galei, tronează doar două cuvinte scrise cu auriu: "The Oscars" ("Oscarurile").

Prin prezenţa artistelor Adele şi Norah Jones, două cântăreţe foarte îndrăgite, mai obişnuite însă cu galele Grammy decât cu gala Oscarurilor, producătorii show-ului de duminică seară speră să atragă în acest an un număr cât mai mare de telespectatori tineri în faţa micilor ecrane - călcâiul lui Ahile al galelor Oscar -, aşa cum reuşesc în fiecare an organizatorii Grammy Awards, care obţin cote de audienţă mult mai ridicate.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET