Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ORGIE LA ŞCOALĂ. SEX TAPE cu profesorul de sport, FOST LIDER PDL, alături de o blondă

Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă. UPDATE: Tânăra este membră a organizaţiei de femei a PDL.

SEX TAPE cu un fost lider PDL
SEX TAPE cu un fost lider PDL

Imaginile au fost filmate la Colegiului Tehnic Traian Vuia, acolo unde membrul PDL a fost şi director până acum un an. Profesorul a întreţinut relaţii sexuale cu o angajată a Poştei din Satu Mare şi totodată membru al Organizaţiei de Femei a PDL. Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis o anchetă.

Partidele de sex s-au desfăşurat în camera arbitrilor, din cadrul sălii de sport a liceului. Profesorul şi-ar fi amenajat singur camera. Filmuleţele şi fotografiile îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată, iar soţia sa este plecată în Italia.

Filmările sunt realizate chiar de fostul lider al PDL Satu Mare, scrie gazetadenord-vest.ro

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Mariana Brumboiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că instituţia s-a autosesizat după apariţia în presă a unor imagini cu un profesor de sport de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din municipiu, fost director adjunct al unităţii, surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie în incinta unităţii de învăţământ.

"S-a dispus constituirea unei comisii şi la nivelul colegiului, care îl va audia pe profesorul respectiv, iar în funcţie de concluziile anchetei se vor lua măsuri de sancţionare a acestuia. Concluziile anchetei ar trebui prezentate în cel mai scurt timp", a spus Brumboiu.

Potrivit acesteia, imaginile cu profesorul de sport ar fi fost surprinse într-o anexă a sălii de sport a Colegiului "Traian Vuia". "La nivelul ISJ Satu Mare sau la nivelul unităţii şcolare respective nu au fost înregistrate reclamaţii legate de acest incident", a mai precizat Brumboiu.

Surse din cadrul unităţii şcolare au declarat, vineri, că din primele informaţii reiese că imaginile ar fi fost făcute în urmă cu trei ani. Profesorul vizat de anchetă este Ioan Sabău, membru al PDL şi fost secretar executiv al organizaţiei municipale a partidului.

Petre Mureşan, liderul PDL Satu Mare, a declarat că în acest caz "organele abilitate trebuie să îşi facă datoria", iar dacă se va stabili că profesorul a făcut sex în şcoală acesta ar trebui exclus din Corpul profesoral. El a precizat că, pe linie politică, se va ajunge la excluderea lui Sabău din partid "dacă acuzaţiile că a întreţinut relaţii sexuale în şcoală se confirmă".

 


Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET