Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Oraşul din interiorul VULCANULUI. IMAGINI SPECTACULOASE

Un uriaş crater vulcanic de pe o insulă niponă este locuinţa a 200 de oameni. Ineditul oraş este unul dintre cele mai captivante locuri de vizitat de pe planetă.

Oraşul din interiorul VULCANULUI
Oraşul din interiorul VULCANULUI / FOTO: odditycentral.com

Dacă sunteţi în căutarea unui peisaj care taie răsuflarea, insula vulcanică Aogashima, din Marea Filipinelor, este una dintre cele mai bune opţiuni. Ceea ce face insula aceasta atât de specială este forma ei, dată de micul vulcan apărut în craterul unui vulcan mai mare. Lungimea maximă a insulei este de 3,5 kilometri, iar lăţimea - de 2,5 kilometri, potrivit odditycentral.com.

205 japonezi trăiesc în craterul acestei insule, potrivit ultimului recensământ, din 2009. Ea este parte a arhipeleagului Izu, care aparţine Japoniei şi vulcanul este activ. Ultima erupţie a avut loc în urmă cu peste 200 de ani (în 1785) şi a ucis 140 de persoane. Deşi o nouă erupţei nu este exclusă, locuitorii neobişnuitului oraş nu se gândesc să-l părăsească, potrivit provincianews.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET