Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

OLIMPIADA SOCI. OLIMPIADA de la SOCI, cea mai scumpă DIN ISTORIE

OLIMPIADA SOCI 2014. OLIMPIADA de la SOCI este cea mai scumpă din istorie. Potrivit Bloomberg, Jocurile de iarnă găzduite anul acesta de Rusia costă impresionanta sumă de 51 de miliarde de dolari.

Proiect megaloman al ruşilor legat de Olimpiada de la Soci
Proiect megaloman al ruşilor legat de Olimpiada de la Soci

OLIMPIADA SOCI. În 2007, când Rusia a câştigat organizarea Olimpiadei de iarnă din 2014, preşedintele Vladimir Putin a aprobat alocarea a 12 miliarde de dolari.

OLIMPIADA SOCI. Suma trebuia să acopere şi transformarea radicală a staţiunii Soci într-o staţiune de înaltă clasă. În final, când s-a tras linie, s-a ajuns la un buget record de peste patru ori mai mare decât cel iniţial.

SOCI 2014. Construcţia stadionului a costat 780 de milioane, trambulina de sărituri 265 de milioane, iar infrastructura aproape 9 miliarde.

Potrivit Bloomberg, Soci este cu 11 miliarde mai scumpă decât cea mai scumpă olimpiadă de până acum: Olimpiada de la Beijing din 2008, care a costat 40 de miliarde. Jocurile de iarnă de la Soci se deschid pe 7 februarie.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce fac oamenii de succes inainte de culcare
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 14:51
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET