OLIMPIADA 2012. Incident RUŞINOS pentru România la Londra

Octavian Morariu
Octavian Morariu

OLIMPIADA 2012. Incident incredibil la Londra: patru voluntari români, selectaţi de Comitetul de Organizare, au fugit cu tot cu telefoane şi echipament cu doar o zi înainte ca "tricolorii" să ajungă la Londra.

OLIMPIADA 2012. Comitetul de Organizare a JO a selectat voluntari pentru toate delegaţiile care sunt prezente la Olimpiada de la Londra. Cunoaşterea limbii respectivei ţări a constituit un punct de plecare, dar nu neapărat o condiţie esenţială. Pentru delegaţia noastră au fost selectaţi patru români stabiliţi în zonă, un francez cunoscător al limbii ce se vorbeşte la noi şi un englez de origine indiană. Toţi au fost îmbrăcaţi din cap până în picioare, au primit telefoane mobile şi cartele gratuite pentru transportul în comun, scrie ProSport.

JOCURILE OLIMPICE 2012 - Programul românilor la JO 2012. Plus TELEVIZĂRI TVR 1 şi Dolce Sport

OLIMPIADA 2012. Bianca Perie, SACRIFICII URIAŞE pentru JO de la Londra

Olimpiada 2012: Ana Maria Brânză: Mi-aş fi dorit să mă nasc la doi paşi de o plajă superbă

Cu o zi înainte ca primii "tricolori" să ajungă în Satul Olimpic, toţi cei patru români au dispărut!

"A fost un moment penibil. Pentru noi, asistenţii sunt materia primă. Fără ei nu putem face nimic într-un oraş unde se circulă pe partea stângă, un oraş pe care nu ajungi să-l cunoşti într-o viaţă, darmite într-o săptămână. Efectiv ne-a destabilizat", a declarat şeful de misiune al României la Londra, Andu Epuran.

OLIMPIADA 2012. Lucia Mihalache, antrenament cu MISTREŢI pentru JO de la Londra

JOCURILE OLIMPICE 2012: Pugilista Mihaela Lăcătuş: "Am destule rochii, să ştiţi"

OLIMPIADA 2012. Gimnasta Diana Bulimar: "Avem voie chiar şi dulciuri"

Indignat de cele petrecute, Octavian Morariu intenţionează să trimită Ambasadei României la Londra numele celor care, consideră oficialul COSR, ne-au făcut de râs.

"N-am de ce să le ascund numele. Degeaba ne străduim noi să facem imagine României, dacă alţii o strică", a spus Morariu.

Cei patru se numesc Larisa Mihoreanu, Cătălin Popi, George Rădoi şi Igor Cojuşnean. Comitetul de Organizare deja le-a găsit înlocuitori, patru englezi ajutându‑i acum pe bază de voluntariat pe sportivii români.

În Londra trăiesc, neoficial, în jur de 20.000 de români.

OLIMPIADA 2012. Alegere SURPRINZĂTOARE pentru PORT-DRAPELUL României la Londra

Citeşte AICI mai multe despre OLIMPIADA 2012.

OLIMPIADA 2012. VIDEO FABULOS de prezentare a JO de la LONDRA

JO 2012. Kate Middleton şi prinţul William vor susţine sportivii britanici

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?