OFICIAL. Revanşa BUTE-FROCH se joacă! Vezi UNDE şi CÂND

BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5
BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5
BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5 Lucian Bute a fost făcut KO de Carl Froch Lucian Bute, imediat după meciul cu Carl Froch BUTE, demolat de FROCH la Nottingham BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5 BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5 BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5 BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5 BUTE, făcut KO de FROCH în RUNDA 5

Carl Froch a anunţat că îi va acorda revanşa lui Lucian Bute, după ce l-a deposedat pe român de titlul mondial al categoriei supermijocie, versiunea IBF, pe 26 mai, la Nottingham, prin KO în runda 5.

Revanşa va avea loc pe 16 sau 23 martie 2013, la Bell Center din Montreal (Canada), dar britanicul va mai disputa un meci până la reîntâlnirea cu Bute, cel mai probabil cu danezul Mikkel Kessler, anunţă BBC.

"Acela nu a fost adevaratul Lucian Bute, pe 26 mai. Am analizat atent în ultimele săptămâni ce s-a întâmplat acolo, ce nu a mers şi abia aştept revanşa cu Froch. Acum sunt mai puternic mental, cred în mine. Acum am în faţă o revanşă şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Lucian Bute.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?