OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă

OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă
OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă
OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă Oana Roman face nuntă ca să facă bani! OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă OANA ROMAN, IMAGINI emoţionante de la nuntă

OANA ROMAN s-a căsătorit civil, miercuri. OANA ROMAN a purtat o rochie roz în stilul baby doll, vaporoasă, iar Marius a avut un costum bleu-marin cu o camaşă albă.

OANA ROMAN şi Marius Elisei au spus un ,,DA" hotărât în faţa ofiţerului stării civile, spun invitaţii. La eveniment au participat şi părinţii Oanei, Petre şi Mioara Roman, care nu s-au mai întâlnit de 7 ani. Cei doi s-au evitat pe parcursul ceremoniei şi n-au schimbat nicio vorbă.

La cununia civilă au fost invitaţi doar prietenii foarte apropiaţi şi părinţii. OANA ROMAN a luat numele soţului, fără să renunţe însă nici la cel de fată.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi s-au mutat imediat împreună. De atunci, Marius a cerut-o de soţie nu o dată, ci de 3 ori. Viitoarea mireasa a vrut o cununie civilă simplă, însă îşi doreşte o nuntă grandioasă, cu sute de invitati.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cristi
17 Jan 11:44
doua lucruri sunt infinite, universul si pasarica oanei roman
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?