Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

O poliţistă, victima unui FURT DE IDENTITATE. Umilită pe contul de Facebook

O tânără poliţistă, ofiţer în cadrul Serviciului Rutier Suceava, este victima unei campanii murdare. Tinerei i-a fost furată identitatea. Cineva i-a spart contul de Facebook, dar şi adresa de e-mail.

Poliţistei i-a fost spart contul de Facebook
Poliţistei i-a fost spart contul de Facebook

De pe adresa de poştă electronică pe care o folosea de obicei tânăra ofiţer, în vârstă de 32 de ani, având gradul de inspector, a fost trimis ieri după-amiază un e-mail la mai multe persoane, scrie monitoruldesuceava.ro.

Tânăra în cauză a fost iniţial încadrată în structurile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar persoana care a trimis acel e-mail o denigrează, explicând cum a reuşit să se "înroleze” la Pompieri, înainte de a se transfera la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava. "O mică şpagă şi dată cui trebuie şi se rezolvă!", mai scrie în acel e-mail, în care este dat un număr de telefon al poliţistei, precum şi un link către contul de Facebook.

Pe contul de Facebook al poliţistei apar mai multe fotografii cu aceasta, cele mai multe pe litoral, în costum de baie, o parte dintre ele însoţite de comentarii jignitoare. De exemplu, într-una dintre fotografii, tânăra apare la volan şi a fost imortalizată exact în momentul în care a clipit şi avea ochii închişi. Persoana care i-a spart contul de Facebook comentează în numele poliţistei: "Vedeţi, pot să conduc şi cu ochii închişi! Doar sunt căţea poliţistă, ce naiba!".

"Chiar am reclamat că mi-am pierdut laptopul zilele trecute. Contul de Facebook era inactiv de mai mulţi ani şi aveam doar o singură fotografie cu mine. Mi-am schimbat numărul de telefon pentru că primeam ameninţări. Mi-am luat o cartelă şi doar două persoane ştiau de numărul cel nou. O persoană care nu ar face aşa ceva şi fostul meu soţ. Mâine dimineaţă o să fac plângere împotriva celui care a făcut o asemenea mizerie", a declarat poliţista.


Citeşte mai mult pe monitoruldesuceava.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET