O fostă stripteuză, unul din principalii "turnători" la Vama Moraviţa

O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa
O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa / FOTO: debanat.ro

Arestarea vameşilor şi a poliţiştilor de frontieră de la Vama Stamora Moraviţa, nu a fost întâmplătoare. Cei care au documentat acest caz au infiltrat oameni printre vameşi şi chiar printre poliţiştii de frontieră. Unul dintre şefii de grupă de la Vama Stamora Moraviţa, Andreea Brebenoiu, este bănuită de majoritatea agenţilor de la frontieră că i-a denunţat la DNA, pentru a avansa într-un post mai bun.

Mai mulţi agenţi de la frontieră spun că purtarea persoanelor bănuite că ar fi "turnat" lăsa mult de dorit. Unul dintre oamenii legii îşi aminteşte cum trei şefi, printre care şi Andreea Brebenoiu, îi încurajau să ia şpagă, potrivit ziuadevest.ro.

"Ne spuneau să luăm bani, să nu fim proşti. Dacă ni se oferă bani, să-i luăm şi să îi împărţim, pentru că nu va afla nimeni. De fapt, aceşti oameni ne-au pus beţe în roate. Ei sunt cei care ne-au instigat, iar în momentul descinderii în vamă, aceştia erau deja transferaţi. Îmi amintesc de Andreea Brebenoiu, şefa noastră de grupă, care, în tinereţe, a fost stripteuză, ne încuraja să luăm bani, iar acum lucrează la poliţia din Timişoara, iar alţi colegi de-ai noştri dau declaraţii la DNA, din cauza ei", a spus un poliţist din cadrul IJPF Timiş.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print