O fostă stripteuză, unul din principalii "turnători" la Vama Moraviţa

O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa
O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa / FOTO: debanat.ro

Arestarea vameşilor şi a poliţiştilor de frontieră de la Vama Stamora Moraviţa, nu a fost întâmplătoare. Cei care au documentat acest caz au infiltrat oameni printre vameşi şi chiar printre poliţiştii de frontieră. Unul dintre şefii de grupă de la Vama Stamora Moraviţa, Andreea Brebenoiu, este bănuită de majoritatea agenţilor de la frontieră că i-a denunţat la DNA, pentru a avansa într-un post mai bun.

Mai mulţi agenţi de la frontieră spun că purtarea persoanelor bănuite că ar fi "turnat" lăsa mult de dorit. Unul dintre oamenii legii îşi aminteşte cum trei şefi, printre care şi Andreea Brebenoiu, îi încurajau să ia şpagă, potrivit ziuadevest.ro.

"Ne spuneau să luăm bani, să nu fim proşti. Dacă ni se oferă bani, să-i luăm şi să îi împărţim, pentru că nu va afla nimeni. De fapt, aceşti oameni ne-au pus beţe în roate. Ei sunt cei care ne-au instigat, iar în momentul descinderii în vamă, aceştia erau deja transferaţi. Îmi amintesc de Andreea Brebenoiu, şefa noastră de grupă, care, în tinereţe, a fost stripteuză, ne încuraja să luăm bani, iar acum lucrează la poliţia din Timişoara, iar alţi colegi de-ai noştri dau declaraţii la DNA, din cauza ei", a spus un poliţist din cadrul IJPF Timiş.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ribelalu`
13 feb 23:17
pai teoretic, oamenii aia trebuiau sa faca un raport in fiecare zi, iar banii ar fi trebuit predati si depusi ca probe la dosar. Insa in stadiul asta al anchetei, DNA-ul in mod sigur nu a aratat toate probele disponibile pentru ca nici nu se cer atatea probe la judecarea unui arest preventiv.
Răspunde
0 0
geo mik
13 feb 14:00
saracii vamesi, ei nu vroiau sa ia bani, dar stripteuza aia ii forta! la puscarie cu voi, hotilor! acolo sa putreziti.
Răspunde
0 0
krklt
13 feb 11:11
vamesii sub acoperire luau mita sau nu si daca au luat ce au facut cu ea ?
Răspunde
0 0
popo
13 feb 14:34
2 Ce au facut cu mita ? Pai averile colosale de unde le aveau, de la matusa Tamara?
0 0
POpo
13 feb 14:37
2 Ma refeream la vamesi, dar cei sub acoperire, da, ar trebui sa dea explicatii, ce au facut cu banii de la spaga. Pai credeti ca aveau si ei greata sa-si intregeasca veniturile ?
0 0
Dumitru Trifa
13 feb 10:28
de ce aţi luat dacă ştiaţi că vă filează cineva muiştilor!!!!!
Răspunde
0 0
Ion
13 feb 10:09
Sa inteleg ca toti ceilalti vamesi au fost in tinerete medici, profesori universitari, ingineri...numai stricata aia era stripteuza...
Răspunde
Desperados
0 0
Desperados
13 feb 09:41
CHERCHE LA FEMME ! E un lucru stiut de secole .Mai putin de vamesi. :))
Răspunde
0 0
mihai
13 feb 07:41
Atentie, vamesilor arestati, ca procurorul si judecatorul o sa va instige sa va duceti la inchisoare! Puteti sa-i refuzati?
Răspunde
0 0
kamaradu
13 feb 02:03
Ca de obicei orice e mai important decat fapta in sine, ca toti erau niste hoti si niste spagari... Asa precum cu biletelul lui tariceanu cand era important nu ce scrisese ala in bilet ci de ce s-a aflat sau cu caltabosul aluia cand important era de l-au filmat si l-au dat la tv. Niste hoti...
Răspunde
Moca Boca
0 0
Moca Boca
13 feb 00:39
Poate PDL sa puna presedinte de partid si pe Elena Basescu sau pe papa de la Roma ca la putere tot nuvor mai ajunge. Acesti comunisti mascati in portocaliu au distrus si viitorul nepotilor nepotilor nostri.
Răspunde
1 0
Taria sangelui.
13 feb 00:03
-TARIA SANGELUI ESTE O ORGANIZATIE RELIGIOASA CARE MILITEAZA PENTRU ELIBERAREA DE SUB ROBIA SIONULUI SI A LOJELOR SIONISTE . ROBIE SIONISTA :RELIGIOASA,ECONOMICA, ADMINISTRATIVA.
TARIA SANGELUI PRIN VOCEA ADMINISTRATORULUI PRINCIPAL LUNGU.C.OCTAVIAN VA CHEAMA LA LUPTA DE ELIBERARE DE SUB ROBIA SIONULUI. -INFINTATI UN NUCLEU TS IN ZONA DVS .,INF TEL:0760148172., E-MAIL:tariasangelui@yahoo.com.,
TARIA SANGELUI CREDE IN NUCLEUL ENERGETIC UNIVERSAL SI VEDE IN ENERGIA UNIVERSALA BAZA UNIVERSULUI SI A TUTUROR RELIGIILOR. TARIA SANGELUI PRACTICA UN EXERCITIU DE MEDITATIE NECESAR INTRARII IN COMUNIUNE CU ENERGIA UNIVERSALA ,INTRE IN COMUNIUNE CARE ASIGURA DEZVOLTAREA AUREOLEI INDIVIDUALE.
Răspunde
Desperados
0 0
Desperados
13 feb 09:34
5 mergi bai si te controleaza la cap,nu mai sta ! se agraveaza!
Afișează mai multe comentarii
print