Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

O fostă stripteuză, unul din principalii "turnători" la Vama Moraviţa

Arestarea vameşilor şi a poliţiştilor de frontieră de la Vama Stamora Moraviţa, nu a fost întâmplătoare. Cei care au documentat acest caz au infiltrat oameni printre vameşi şi chiar printre poliţiştii de frontieră. Unul dintre şefii de grupă de la Vama Stamora Moraviţa, Andreea Brebenoiu, este bănuită de majoritatea agenţilor de la frontieră că i-a denunţat la DNA, pentru a avansa într-un post mai bun.

O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa
O fostă stripteuză, unul din principalii “turnători” la Vama Moraviţa / FOTO: debanat.ro

Mai mulţi agenţi de la frontieră spun că purtarea persoanelor bănuite că ar fi "turnat" lăsa mult de dorit. Unul dintre oamenii legii îşi aminteşte cum trei şefi, printre care şi Andreea Brebenoiu, îi încurajau să ia şpagă, potrivit ziuadevest.ro.

"Ne spuneau să luăm bani, să nu fim proşti. Dacă ni se oferă bani, să-i luăm şi să îi împărţim, pentru că nu va afla nimeni. De fapt, aceşti oameni ne-au pus beţe în roate. Ei sunt cei care ne-au instigat, iar în momentul descinderii în vamă, aceştia erau deja transferaţi. Îmi amintesc de Andreea Brebenoiu, şefa noastră de grupă, care, în tinereţe, a fost stripteuză, ne încuraja să luăm bani, iar acum lucrează la poliţia din Timişoara, iar alţi colegi de-ai noştri dau declaraţii la DNA, din cauza ei", a spus un poliţist din cadrul IJPF Timiş.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Surprize de toamna de la Alexandra Ungureanu VIDEO
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 00:09
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET