Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

O femeie gravidă a murit după ce a fost lăsată să sângereze timp de 12 ore

În România nu numai copiii nou-născuţii au probleme din cauza medicilor, ci şi mamele mor uneori din cauza neglijenţei din spitale. Aşa s-a întâmplat la maternitatea Panait Sârbu din Bucureşti, unde o femeie a murit după ce a fost lăsată să sângereze 12 ore fără să i se facă o transfuzie. Medicii care ar fi trebuit să aibă grijă de Natalia Ionescu refuză să comenteze cazul.

Natalia Ionescu avea 40 de ani şi se afla la prima sarcină. Pe 7 ctombrie, la aproape şapte luni de sarcină, femeia a fost internată la maternitatea Panait Sârbu, cu dureri mari.

"Pe data de 10 seara, a început să sângereze, am vorbit şi cu doamna Doctor Bucur, care nu a venit la ea în acea seară. Doamna doctor a venit a doua zi la 9 şi a cerut de urgenţă să i se facă cezariană. Natalia a mărutrisit că în acea noapte a pierdut mult sânge", povesteşte Mihai Ionescu, soţul acesteia.

În ciuda celor întâmplate peste noapte, medicul de gardă n-a verificat cauza sângerării. "Nu i s-a făcut nici o transfuzie seara, singura transfuzie a fost în timpul operaţiei. După operaţie a făcut stop cardio-respirator şi s-au hotărât să îi măsoare hemoglobina care era mult prea mică", spune acesta.

În apărarea lor, medicii dau vina pe aparatura veche. "Vă spun ceva - avem un singur ecograf noaptea, care este depăşit şi nu îl folosim decât pentru a vedea dacă inima copilului bate", spune Mihai Moisa, medic la maternitate.

Medicii care au fost de gardă în acea noapte refuză să comenteze cazul.

"Tot timpul nu am ştiut de ce Natalia pierde copilul, iar acum sunt pus în poziţia să nu ştiu de ce Natalia a murit. Nu vreau decât să aflu adevărul", spune soţul femeii.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET