Nunta anului în Banat. Fiica lui Sorin Frunzăverde s-a căsătorit

Nunta anului în Banat. Fiica lui Sorin Frunzăverde s-a căsătorit
Nunta anului în Banat. Fiica lui Sorin Frunzăverde s-a căsătorit
Nunta anului în Banat. Fiica lui Sorin Frunzăverde s-a căsătorit Nunta anului în Banat. Fiica lui Sorin Frunzăverde s-a căsătorit

Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, Sorana, s-a căsătorit, la Timişoara, cu directorul unui renumit spital privat din Capitală. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, iar petrecerea la cantina Complexului Studenţesc. Alături de miri au petrecut peste 800 de persoane.

Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara. Mireasa a fost condusă la altar chiar de tatăl ei, Sorin Frunzăverde. Numeroşi politicieni şi oameni de afaceri au fost alături de miri.

Tatăl miresei a trăit una dintre cele mai emoţionante zile.

"Să fie fericiţi, pentru că se iubesc şi sunt înconjuraţi cu foarte multă dragoste", le-a urat Frunzăverde mirilor.

Petrecerea a fost organizată la Cantina Politehincii din complexul Studentesc, o sală suficient de mare pentru cele peste 800 de persoane invitate. Meniul a cuprins aperitive, sărmăluţe cu mămăliguţă şi smântână, friptură de peşte, porc, curcan, dar şi raţă în sos de mandarine. Cât priveşte aranjamentele din sale, toate au fost alese de mireasă.

Strada din faţa localului a fost blocată de zeci de bodiguarzi, pentru ca nimeni să nu-i deranjeze pe miri şi invitaţi. Cei doi tineri însurăţei, el de 39 de ani, ea de 26, s-au cunoscut în urmă cu un an. Mirele este managerul unuia dintre cele mai mari spitale private din Capitală.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?