Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cine este VEDETA TV pentru care Simona Gherghe s-a despărţit de un fost iubit?

Două vedete de televiziune au trăit în trecut o poveste fascinată de dragoste. Reporterii Wowbiz.ro au cercetat la Iasi motivul despartirii dintre Simona Gherghe (35 de ani) si Octavian Tudorache (40 de ani), un cunoscut om de radio.

Simona Gherghe
Simona Gherghe / FOTO: Facebook.com

“Totul intre Simona si Mircea a inceput in mai 2002, in seara de Inviere, atunci cand Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, in care vedetele postului au dansat si s-au supus unor probe amuzante. Cand s-au tras la sorti perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian si Simona urmau sa se intalneasca la Romexpo si sa mearga la o biserica, la slujba de Inviere, dar pana la urma, dupa show, Simona s-a dus la biserica, alaturi de o prietena, dar fara Octavian, ci cu Mircea!”, a povestit apropiatul cuplului de atunci.

Relatia s-a dezvoltat apoi fara stirea lui Octavian, care a fost informat, intr-un tarziu, de Simona, ca si-a gasit pe altcineva.

“Apoi, Simona a crezut ca legatura ei cu Mircea va deveni publica, spera asta, era foarte indragostita de el. Dar nu s-a intamplat asa. Dupa cateva luni de discretie absoluta, Mircea s-a indepartat de Simona, care a suferit ingrozitor…S-a si ingrasat destul de mult in acea perioada”, a declarat un fost coleg de munca al Simonei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET