Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Noua "bombă sexy" din România care a cucerit Italia GALERIE FOTO

După celebrele Ramona Bădescu, Alexandra Dinu, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, o nouă româncă are Italia la picioare.

Andreea Ilie
Andreea Ilie
Andreea Ilie
Andreea Ilie
Andreea Ilie
Andreea Ilie

Andreea Ilie (20 de ani) a câştigat titlul de "Miss Fotomodella 2011", concurs organizat de agenţia de modeling "Bella Rio Model", iar acum i-a cucerit pe şefii trustului RAI prin frumuseţe şi prin dimensiunile aproape perfecte, 90-62-93, scrie stl.ro.

Modelul locuieşte în Bucureşti şi a devenit căutată pentru prezentări de modă, şedinţe foto şi programe TV. După câteva participari la evenimente mondene în Milano şi în Roma, Andreea Ilie a atras atenţia persoanelor din showbiz-ul italian.

Mai mult, se zvoneşte că o persoană importantă din trustul RAI i-a propus o colaborare prin agenţia cu care lucrează, dar condiţia este ca fata să înveţe limba italiană. Până atunci, Andreea Ilie va participa, în calitate de invitată, la celebrul Festival de la Sanremo, în perioada 14-18 februarie.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET