Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Noi TENSIUNI în USL: PNL face comisie de anchetă privind gazele de şist

Senatorul PNL de Brasov Sebastian Grapa anunta ca luni va solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in privinta efectelor exploatarii gazelor de sist, in conditiile in care premierul Victor Ponta a declarat ca se va "bate" pentru utilizarea acestor resurse.

Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta / FOTO: Facebook

Senatorul PNL are pana acum doua interpelari adresate premierului Victor Ponta pe subiectul gazelor de sist, insa nu a primit niciun raspuns. Grapa se teme ca, pe de o parte, este vorba de o escrocherie pusa la cale de Chevron, iar de cealalta parte se urmareste depozitarea deseurilor radioactive de pe nava Flaminia, aflata in portul Constanta, in puturile rezultate de pe urma exploatarii gazelor de sist.

"Prim-ministrul nu mi-a raspuns la interpelare, insa mi-au raspuns alte ministere, fiecare spunand ca aria de competenta nu este in ograda sa. Luni, la grupul meu, voi cere o comisie de ancheta pentru ca niciunul dintre ministere nu m-a lamurit si nu mi-a raspuns concret la intrebarea pe care le-am adresat-o. Daca exista un studiu de impact foarte clar privind aceste forari. Noi discutam despre Chevron, dar acest Chevron care exploreaza, respectiv exploateaza in Romania, nu este Chevron-Statele Unite. Singurul lucru in comun este prima denumire, atata tot. In rest Chevron America este unu', Chevron asta este altu'. Eu cred ca aici totul are legatura cu exploatare bursiera, vor sa mai dea un 'boom', asa cum au facut atunci cand au zis ca au descoperit rezerve in Marea Britanie", a declarat Sebastian Grapa pentru Ziare.com.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET