Nicuşor Constantinescu: Elicopterul avea flotoare. Să răspundă cine a tăiat flotoarele

Nicuşor Constantinescu
Nicuşor Constantinescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu, îl contrazice pe secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, afirmând că elicopterul care s-a prăbușit în lacul Siutghiol avea flotoare, comandate de el, și că "avea troliu", respectiv "ham pentru scos victimele din apă, două motoare, zbor pe timp de zi şi de noapte şi câte şi mai câte", informează Adevărul.

Elicopterul avea flotoare, comandate de mine, avea troliu, adică ham pentru scos victimele din apă, două motoare, zbor pe timp de zi şi de noapte şi câte şi mai câte.

Citeste mai mult: adev.ro/ngod4g
„Elicopterul avea flotoare, comandate de mine, avea troliu, adică ham pentru scos victimele din apă, două motoare, zbor pe timp de zi şi de noapte şi câte şi mai câte.

Citeste mai mult: adev.ro/ngod4gElicopterul avea flotoare, comandate de mine, avea troliu, adică ham pentru scos victimele din apă, două motoare, zbor pe timp de zi şi de noapte şi câte şi mai câte.  
Nicuşor Constantinescu a lansat o tiradă la adresa lui Raed Arafat, care a dorit preluarea elicopterului cumpărat de CJC din fonduri europene, pentru operare transfrontalieră a judeţelor Constanţa şi Dobrici-Bulgaria în caz de urgenţă.

Citeste mai mult: adev.ro/ngod4g