Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Nicu Gheară: Diaconescu e un geniu! Ăştia vor să-i ia televiziunea!

Cunoscutul om de afaceri Nicu Gheară, aflat în această perioadă la Ibiza, a stat aproape toată noaptea în direct la OTV pentru a-l susţine pe Dan Diaconescu, un foarte bun prieten de-al său.

Nicu Gheară
Nicu Gheară / FOTO: REALITATEA TV

"Dan Diaconescu a distrus ţara? Dan Diaconescu prin munca lui, când stătea câte 5-7 ore în direct în fiecare seară, a distrus celelalte televiziuni din România, el cu munca lui, d-aia este atacat acum. De ce nu eşti mă Dane tu prost mă?, de ce eşti tu deştept?, de ce nu eşti şi tu ca ceilalţi? Dan Diaconescu e un geniu, îl iubesc, ţin foarte mult la el", a declarat Nicu Gheară, întrebat fiind dacă are senzaţia că dosarul patronului OTV este cusut cu aţă albă.

"Cred că se vrea să i se ia televiziunea, dar cred că el nu a semnat nimic din ce vor ei", a mai spus Gheară, citat de cancan.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET