Nicu Gheară: Diaconescu e un geniu! Ăştia vor să-i ia televiziunea!

Nicu Gheară
Nicu Gheară / FOTO: REALITATEA TV

Cunoscutul om de afaceri Nicu Gheară, aflat în această perioadă la Ibiza, a stat aproape toată noaptea în direct la OTV pentru a-l susţine pe Dan Diaconescu, un foarte bun prieten de-al său.

"Dan Diaconescu a distrus ţara? Dan Diaconescu prin munca lui, când stătea câte 5-7 ore în direct în fiecare seară, a distrus celelalte televiziuni din România, el cu munca lui, d-aia este atacat acum. De ce nu eşti mă Dane tu prost mă?, de ce eşti tu deştept?, de ce nu eşti şi tu ca ceilalţi? Dan Diaconescu e un geniu, îl iubesc, ţin foarte mult la el", a declarat Nicu Gheară, întrebat fiind dacă are senzaţia că dosarul patronului OTV este cusut cu aţă albă.

"Cred că se vrea să i se ia televiziunea, dar cred că el nu a semnat nimic din ce vor ei", a mai spus Gheară, citat de cancan.ro.

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print