Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Nicoleta Luciu, sarcină cu probleme la tripleţi

Nicoleta Luciu a apelat, se pare, la fertilizare in vitro pentru a ramane insarcinata cu tripleti. In astfel de cazuri, se poate intampla ca vedeta sa intampine probleme destul de grave in aceasta perioada, sustin anumiti medici.

Nicoleta Luciu va naşte prin cezariană
Nicoleta Luciu va naşte prin cezariană

"Se poate sa fie o sarcină concepută natural, dar aceste cazuri sunt foarte rar întâlnite, incidenţa fiind cam de 1-2% din totalul sarcinilor cu tripleţi. În general, sarcinile multiple apar ca urmare a procedurilor de fertilizare in vitro. Cam 25-30% din sarcinile obtinuţe prin procedurile de fertilizare sunt multiple, circa 5% dintre acestea fiind trigemelare. Este totusi o sarcină cu risc crescut de naştere prematură sau avort spontan", preia agenţiadepresămondenă.com declaraţia doctorului Iosif Niculescu, medic specialist obstretică ginecologie în cadrul Maternităţii "Regina Maria" din Capitală.

Vedeta de la Acasă traversează o perioadă de sarcină cu toate poftele şi problemele obişnuite. Nicoleta pofteşte la mititei şi a decis să stea departe de exerciţiile de fitness în aceasta perioadă. La începutul lunii iunie, Nicoleta va pleacă într-o croazieră cu iahtul prin Croaţia, Grecia şi Israel, cu sora ei, cel mic si mulţi prieteni.

Despre sarcină, Nicoleta declara în urmă cu ceva timp: "Cantitatea de mâncare este mai mare ca de obicei, mă trezesc noaptea ca mă ia cu leşin, trebuie să mănânc ceva. În weekend şi dimineaţa mă răsfaţ cu dulciuri. Simt nevoia să mănânc pâine, ca niciodată. M-am îngrăşat 10 kg. Sper să nu dobor recordul de la prima sarcina când am luat 45 de kg. Cum mă îmbrac cu ceva mai mulat, gata zici ca acum nasc! Zsolt a simţit, mi-a zis: Vezi că te-am lăsat gravidă! A fost o sarcină foarte foarte grea, 3 luni am stat numai în casă, stări de vomă, de greaţă, încercam să nu vomit tot ce mănânc. Sunt în stare sa îndur orice numai să nu aflu vesti proaste. Sarcina trecută am folosit 8 kg de cremă şi acum mă dau de 3 ori pe zi, urăsc asta", a marturisit Nicoleta. Ea are deja un baietel de trei ani, Zsolt Jr., chiar dacă nu s-a căsătorit încă cu partenerul ei de viaţă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
4 retete light sud-americane
STIRI | REALITATEA.NET
14 Septembrie, 10:00
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET