Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Neti Sandu, despre horoscopul anului 2013

Neti Sandu este, poate, cel mai renumit astrolog din România, alături de Urania. Ea prezintă horoscopul de 17 ani, însă în tot acest timp, viaţa lui Neti Sandu nu s-a schimbat foarte mult.

 
 

Neti Sandu
Neti Sandu

Vedeta spune că datorită jobului a învăţat să se descurce mai bine la capitolul relaţii interumane, dar, cu toate că este astrolog, nu-şi ghidează viaţa după stele.

eva.ro: Realizezi horoscopul de 17 ani. Cum s-a schimbat viaţa ta în tot acest timp?

Neti Sandu:
 Foarte mult nu s-a schimbat, datorită ritmicităţii în care trăiesc: direct-ul în fiecare zi, la aceeaşi oră, în aceeaşi echipă. Am acelaşi stil de viaţă, nu m-am mutat de unde locuiesc. În schimb, cred că am învăţat în timp să mă descurc mai bine la capitolul relaţii interumane.

Îţi ghidezi viaţa după stele?

Nu, nici măcar eu nu am pretenţia să spun cu precizie ce voi face, ştiu ce aş putea să fac, dar oare sunt în stare? După atâţia ani, mi se mai reproşează că prognoza nu a coincis întotdeauna cu realitatea, însă oamenii trebuie să înteleagă faptul că una este conjunctura ofertantă şi alta este ce sunt eu capabil să fac.

Atunci când o zi este bună, toţi putem să facem un anumit lucru, dar nu toţi suntem în stare, din cauza blocajelor pe care ni le creăm singuri la nivel mental. Dacă le-am depăşi, am putea profita de conjunctura benefică.
 
Ce presupune meseria de astrolog şi cum ai ajuns să o practici?

M-am apucat din curiozitate, după revoluţie. Voiam să fac ceva nou şi să profit de libertate. Iniţial, am vrut să aflu despre ce este vorba şi, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast şi de fascinant, încât m-am apucat de studiat, de parcă intrasem la facultate.

Sunt o fire meditativă şi sunt curioasă să ştiu cum se trăieşte, de ce se întâmplă anumite lucruri, iar astrologia se plia foarte bine pe cerinţele mele interioare. Este o modalitate de a cunoaşte universul uman şi în raport cu factorii care ne fac să fim aşa.

Astrologia a fost o pasiune care s-a transformat în job şi, cu cât trece timpul, cu atât îmi îmbogăţesc cunoştinţele şi pot să verific dacă ceea ce am estimat se adevereşte sau nu.

Conctinuarea interviului pe eva.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET