Neti Sandu, despre horoscopul anului 2013

Neti Sandu
Neti Sandu

Neti Sandu este, poate, cel mai renumit astrolog din România, alături de Urania. Ea prezintă horoscopul de 17 ani, însă în tot acest timp, viaţa lui Neti Sandu nu s-a schimbat foarte mult.

 
 

Vedeta spune că datorită jobului a învăţat să se descurce mai bine la capitolul relaţii interumane, dar, cu toate că este astrolog, nu-şi ghidează viaţa după stele.

eva.ro: Realizezi horoscopul de 17 ani. Cum s-a schimbat viaţa ta în tot acest timp?

Neti Sandu:
 Foarte mult nu s-a schimbat, datorită ritmicităţii în care trăiesc: direct-ul în fiecare zi, la aceeaşi oră, în aceeaşi echipă. Am acelaşi stil de viaţă, nu m-am mutat de unde locuiesc. În schimb, cred că am învăţat în timp să mă descurc mai bine la capitolul relaţii interumane.

Îţi ghidezi viaţa după stele?

Nu, nici măcar eu nu am pretenţia să spun cu precizie ce voi face, ştiu ce aş putea să fac, dar oare sunt în stare? După atâţia ani, mi se mai reproşează că prognoza nu a coincis întotdeauna cu realitatea, însă oamenii trebuie să înteleagă faptul că una este conjunctura ofertantă şi alta este ce sunt eu capabil să fac.

Atunci când o zi este bună, toţi putem să facem un anumit lucru, dar nu toţi suntem în stare, din cauza blocajelor pe care ni le creăm singuri la nivel mental. Dacă le-am depăşi, am putea profita de conjunctura benefică.
 
Ce presupune meseria de astrolog şi cum ai ajuns să o practici?

M-am apucat din curiozitate, după revoluţie. Voiam să fac ceva nou şi să profit de libertate. Iniţial, am vrut să aflu despre ce este vorba şi, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast şi de fascinant, încât m-am apucat de studiat, de parcă intrasem la facultate.

Sunt o fire meditativă şi sunt curioasă să ştiu cum se trăieşte, de ce se întâmplă anumite lucruri, iar astrologia se plia foarte bine pe cerinţele mele interioare. Este o modalitate de a cunoaşte universul uman şi în raport cu factorii care ne fac să fim aşa.

Astrologia a fost o pasiune care s-a transformat în job şi, cu cât trece timpul, cu atât îmi îmbogăţesc cunoştinţele şi pot să verific dacă ceea ce am estimat se adevereşte sau nu.

Conctinuarea interviului pe eva.ro

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?