Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
EXCLUSIV

NEDREPTATE REPARATĂ. Accidentul vascular e iar HANDICAP

O nedreptate urmează să fie reparată în cel mai scurt timp. Accidentul vascular cerebral va fi reintrodus pe lista de acordare a gradelor de handicap. Anunţul a fost făcut de ministrul Muncii, Rovana Plumb, în exclusivitate, la Realitatea TV.

Rovana Plumb, la Realitatea TV
Rovana Plumb, la Realitatea TV

"Am discutat cu ministrul Bănicioiu si accident vascular cerebral se va reintroduce pe lista de handicap. Se va concretiza curand printr-un ordin comun al Ministerului Muncii şi al Ministerului Sănătăţii.

Ministrul Muncii mai promite şi că persoanele cu handicap permanent nu vor mai trebui să se prezinte la comisie în fiecare an. A înaintat, şi în acest caz, un termen.

"Nu voi mai permite o astfel de bataie de joc, am discutat cu colegii parlamentari si cat de curand va fi adoptata o lege pentru cei cu handicap permanent sa nu se mai prezinte la comisie, asta se va regla si va asigur cat se poate de repede, la sfarsitul lunii iunie".

Rovana Plumb mai are în plan un proiect menit să îi ajute pe tinerii absolvenţi să se formeze şi să îşi găsească un loc de muncă. Ministrul speră ca în proiectul pilot să fie angajaţi 300 de tineri.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum te influenteaza schimbarea sezonului
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 17:55
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:



Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET