NAŞTERE în direct la TV: Kourtney Kardashian a născut în faţa familiei şi a camerelor video

Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick
Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick
Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick Kourtney Kardashian a născut în faţa camerelor de filmat o fetiţă, Penelope Scotland Disick

Nu fac nimic fără a se afla în atenţia publicului dar, trebuie să recunoaştem, membrii acestei familii caută să nu existe niciun moment care să nu le aducă mult râvnita publicitate. Kourtney Kardashian a născut o fetiţă pe nume Penelope, pe care a ţinut să o ajute chiar ea să se nască, iar naşterea a fost urmărită de întreaga familie.

La naşterea micuţei Penelope au fost prezente surorile mamei lor Kim şi Khloe, fratele Rob, surorile vitrege Kendall şi Kylie, mama întregului clan Kris Jenner şi partenerul de viaţă al lui Kourtney, Scott Disick, scrie Daily Mail.

Momentul inedit a constat în faptul că mama a preferat să ajute ea însăşi la expulzia micuţei Penelope, ţinând-o de umeri şi trăgând-o afară. Sora sa Khloe a comentat gestul, spunând că surorii sale îi "place să facă asta cu toţi copiii săi", Kourtney fiind şi mama unui băieţel de doi ani şi jumătate. Micuţul Mason şi-a cunoscut şi el surioara, dar a insistat că pe fetiţă o cheamă "soră", nu Penelope.

Kourtney a fost extrem de calmă pe toată durata naşterii, mama sa Khloe fiind cea care a plâns, spunând că îşi aminteşte de fiecare din naşterile sale.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?