Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Mozilla Firefox a lansat versiunea 11. DESCARC-O DE AICI

Desi a fost planificat si anuntat pentru ieri, noua versiune majora, Firefox 11, de la Mozilla a suferit o mica amanare pe motive de logistica.

Mozilla Firefox a ajuns la versiunea 11
Mozilla Firefox a ajuns la versiunea 11

Desi a fost planificat si anuntat pentru ieri, noua versiune majora, Firefox 11, de la Mozilla a suferit o mica amanare pe motive de logistica.

Mai precis, avand in vedere ca Microsoft voia sa dea drumul la o serie de actualizari pentru Windows in aceeasi zi, Mozilla a preferat sa amane lansarea pana va fi convinsa ca noile update-uri la OS nu vor afecta performanta noului Firefox per ansamblu. Un alt motiv de intarziere ar fi fost un bug de stabilitate, descoperit de un specialist in securitate, scrie playtech.ro.

Per ansamblu, Firefox 11 integreaza un set de actualizari minore. Imbunatateste suportul pentru procesul de import al bookmark-urilor si setarilor din Chrome, integreaza o compatibilitate sporita cu Growl 1.3 si are o performanta sporita cand vine vorba de redarea scripturilor CSS. Un alt beneficiu al noii versiuni este dat de posibilitatea sincronizarii de extensii folosite pe diverse computere.

Daca sunteti un utilizator entuziast de Firefox, puteti descarca update-ul din proprie initiativa, iar daca nu sunteti, veti fi invitat oricum sa va actualizati browser-ul in cateva zile.

NOUA VERSIUNE DE FIREFOX POATE FI DESCĂRCATĂ DE AICI

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET