Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

MONSTRUL Chupacabra, fotografiile care au ÎNGROZIT lumea

O creatură monstruoasă, descoperită şi fotografiată săptămâna trecută de un tânăr pe o plajă din San Diego, Statele Unite ale Americii, a făcut rapid înconjurul lumii pe Internet, mulţi dintre cei care au văzut imaginile fiind convinşi că e vorba de "Chupacabra". Oamenii de ştiinţă sunt însă de altă părere.

Chupacabra, în fiecare an sub alte înfăţişări hidoase
Chupacabra, în fiecare an sub alte înfăţişări hidoase
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego

"Monstrul" descoperit pe plaja din San Diego are părul blond, pielea arsă de soare şi o pereche de colţi fioroşi, scrie Discovery News. Tânărul de 19 ani, un surfer ce vizita plaja din San Diego şi care a făcut fotografiile cu rămăşiţele din animalul cu o lungime de  24 inch (aproximativ 60 de centimetri) le-a arătat unui prieten, acestea ajungând într-un final pe blogul vice.com, cu titlul "Uitaţi creatura, monstrul Chupacabra", scrie Discovery News.


Potrivit tânărului, animalul "avea corpul ca al unui porc şi un stomac gras, în partea din mijloc. Iar caninii erau neobişnuit de mari". "Eu nu ştiu dacă fiinţa era de pe aici. Sunt din Massachusetts şi nu am văzut aşa ceva niciodată", a spus tânărul.

A fost elucidat misterul "Chupacabra"


Mulţi dintre cei care au văzut fotografiile au spus că e vorba de un schelet de Chupacabra. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă care au examinat imaginile cred că animalul este mai degrabă un marsupial numit oposum. "Identitatea este evidentă a unui oposum", a declarat Darren Naish, paleozoolog la Universitatea din Southampton.

"Este un mamifer cu un bot lung ca de şobolan, cu un număr destul de mare de incisivi mici şi cu nişte canini superiori curbaţi. Aceste indicii m-au facut sa cred ca este un oposum", a spus Naish.

El Chupacabra, câinele vampir, a fost filmat în Texas - VEZI VIDEO

O chupacabră găsită lângă un spital din Washington: doctorii o alintă "Prinţul Chupa" VIDEO

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET