MONSTRUL Chupacabra, fotografiile care au ÎNGROZIT lumea

Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego Chupacabra, în fiecare an sub alte înfăţişări hidoase

O creatură monstruoasă, descoperită şi fotografiată săptămâna trecută de un tânăr pe o plajă din San Diego, Statele Unite ale Americii, a făcut rapid înconjurul lumii pe Internet, mulţi dintre cei care au văzut imaginile fiind convinşi că e vorba de "Chupacabra". Oamenii de ştiinţă sunt însă de altă părere.

"Monstrul" descoperit pe plaja din San Diego are părul blond, pielea arsă de soare şi o pereche de colţi fioroşi, scrie Discovery News. Tânărul de 19 ani, un surfer ce vizita plaja din San Diego şi care a făcut fotografiile cu rămăşiţele din animalul cu o lungime de  24 inch (aproximativ 60 de centimetri) le-a arătat unui prieten, acestea ajungând într-un final pe blogul vice.com, cu titlul "Uitaţi creatura, monstrul Chupacabra", scrie Discovery News.


Potrivit tânărului, animalul "avea corpul ca al unui porc şi un stomac gras, în partea din mijloc. Iar caninii erau neobişnuit de mari". "Eu nu ştiu dacă fiinţa era de pe aici. Sunt din Massachusetts şi nu am văzut aşa ceva niciodată", a spus tânărul.

A fost elucidat misterul "Chupacabra"


Mulţi dintre cei care au văzut fotografiile au spus că e vorba de un schelet de Chupacabra. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă care au examinat imaginile cred că animalul este mai degrabă un marsupial numit oposum. "Identitatea este evidentă a unui oposum", a declarat Darren Naish, paleozoolog la Universitatea din Southampton.

"Este un mamifer cu un bot lung ca de şobolan, cu un număr destul de mare de incisivi mici şi cu nişte canini superiori curbaţi. Aceste indicii m-au facut sa cred ca este un oposum", a spus Naish.

El Chupacabra, câinele vampir, a fost filmat în Texas - VEZI VIDEO

O chupacabră găsită lângă un spital din Washington: doctorii o alintă "Prinţul Chupa" VIDEO

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Valeria
06 feb 20:36
www.stiri.roconnect.info ... va asteptam cu drag !
Răspunde
-3 0
tigaraego
05 feb 19:03
Renunta la fumatul DAUNATOR ! Incearca cea mai buna tigara electronica ! Cele mai mici preturi (importator) !! TigaraEgo.com
Răspunde
12 0
gogu
05 feb 10:58
Chiorilor - asta e BASESCU beat.
Răspunde
-8 0
Romania
05 feb 09:55
Cauta pe Google cuvantul "romopi" si pe prima pagina afisata gasesti lucruri pe care presa nu le prezinta!!
Răspunde
5 0
florin
05 feb 07:30
nici nu se vede ca e din ceara
Răspunde
4 0
john
05 feb 07:29
Intrebarea este : Oare a vazut careva vreodata vreun monstru Chupacabra???? Cu raha.tul asta de chupacabra este ca si cu bigfoot, adica vrajeli de adormit pampalaii....
Răspunde
4 0
dan
05 feb 06:06
bineinteles ca este un FALS, .... chiubacabra :) AIUREA ! Mai de grada vine un al 3lea razboi mondial decit sa vina chiubacabra :)... e logic !
Răspunde
7 0
o porcarie din plastic...
05 feb 04:29
Uitati va la ochi..Este un fake slabut..Ochii sint desenati...:))
Răspunde
5 0
Un student
05 feb 01:38
Nu exista oposum care sa arate asa. Cautati pe Google o poza cu un oposum si veti vedea. E o tampenie ce spun "specialistii". E cu totul altceva in poza.
Răspunde
3 0
gigi
04 feb 23:31
snowboarder :)))))))) pe plaja din x, suna la fel ca ziarul vostru: Libertatea, intr-o tara sub ocupatia securistilor !
Răspunde
3 0
Dutzow
05 feb 00:10
10 "Tânărul de 19 ani, un snowboarder ce vizita plaja din San Diego"....Deci este un snowboarder cunoscut probabil, care vizita plaja....nu scrie nicaieri ca se dadea cu placa de snowboard pe valuri. Citeste cu atentie inainte de a critica. In articol ar fi putut scrie ca un strungar vizita plaja, dar asta nu inseamna ca facea scuba diving sau folosea strungul ca submarin.....e bine ca te-ai grabit, d-aia nu aveti habar pe ce lume traiti....
Afișează mai multe comentarii
print