MONSTRUL Chupacabra, fotografiile care au ÎNGROZIT lumea

Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego
Cadavrul unui animal monstruos, găsit pe o plajă din San Diego Chupacabra, în fiecare an sub alte înfăţişări hidoase

O creatură monstruoasă, descoperită şi fotografiată săptămâna trecută de un tânăr pe o plajă din San Diego, Statele Unite ale Americii, a făcut rapid înconjurul lumii pe Internet, mulţi dintre cei care au văzut imaginile fiind convinşi că e vorba de "Chupacabra". Oamenii de ştiinţă sunt însă de altă părere.

"Monstrul" descoperit pe plaja din San Diego are părul blond, pielea arsă de soare şi o pereche de colţi fioroşi, scrie Discovery News. Tânărul de 19 ani, un surfer ce vizita plaja din San Diego şi care a făcut fotografiile cu rămăşiţele din animalul cu o lungime de  24 inch (aproximativ 60 de centimetri) le-a arătat unui prieten, acestea ajungând într-un final pe blogul vice.com, cu titlul "Uitaţi creatura, monstrul Chupacabra", scrie Discovery News.


Potrivit tânărului, animalul "avea corpul ca al unui porc şi un stomac gras, în partea din mijloc. Iar caninii erau neobişnuit de mari". "Eu nu ştiu dacă fiinţa era de pe aici. Sunt din Massachusetts şi nu am văzut aşa ceva niciodată", a spus tânărul.

A fost elucidat misterul "Chupacabra"


Mulţi dintre cei care au văzut fotografiile au spus că e vorba de un schelet de Chupacabra. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă care au examinat imaginile cred că animalul este mai degrabă un marsupial numit oposum. "Identitatea este evidentă a unui oposum", a declarat Darren Naish, paleozoolog la Universitatea din Southampton.

"Este un mamifer cu un bot lung ca de şobolan, cu un număr destul de mare de incisivi mici şi cu nişte canini superiori curbaţi. Aceste indicii m-au facut sa cred ca este un oposum", a spus Naish.

El Chupacabra, câinele vampir, a fost filmat în Texas - VEZI VIDEO

O chupacabră găsită lângă un spital din Washington: doctorii o alintă "Prinţul Chupa" VIDEO

 

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?