Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Monştrii apelor. CEI MAI MARI PEŞTI prinşi vreodată în România

Ieri, un pescar bănăţean a prins o ştiucă uriaşă, de 17 kilograme. Fără îndoială, a fost captura vieţii pentru pescarul Cristi Stuber, care a anunţat că îl aşteaptă pe prietenul Mircea Dinescu să o gătească şi să o mănânce împreună.

Somnul de 100 kg prins de un neamt la Moldova Noua, pe Dunare
Somnul de 100 kg prins de un neamt la Moldova Noua, pe Dunare
Crapul de 50 kg prins la Cincis, Hunedoara
Crapul de 50 kg prins la Cincis, Hunedoara

Capturile din România sunt impresionante, fie că vorbim de un somn de aproape 100 de kg sau de un crap uriaş, de 50 de kilograme. REALITATEA.NET a găsit câţiva monştri ai apelor pescuiţi în România şi vă spune povestea lor.

SOMNUL de la Moldova Nouă

Cel mai mare somn a fost prins de un neamţ venit pentru prima dată la pescuit la Moldova Nouă, mai exact în comuna Coronini. Peştele prins de el în 2008 avea 2,2 metri şi 99 de kilograme.

Somnul a fost tranşat în fântâna arteziană a unui hotel, iar pescarul (Alexander Freithoff, 62 de ani) a povestit că a stat o oră şi jumătate ca să obosească peştele, înainte de a-l scoate din apă. Şi nu l-a scos oricum, ci cu Jeep-ul, potrivit tvtravel.ro.

CRAPUL din Cinciş a rupt undiţa, dar n-a scăpat

În 2008, pe lacul Cinciş (Munţii Poiana Ruscă) a fost prins un crap care este, se pare, cel mai mare astfel de peşte prins vreodată în România.

Exemplarul cântărea 50 de kilograme, iar pescarul s-a chinuit să îl prindă timp de trei ore. Monstrul i-a rupt şi undiţa, dar până la urmă, ajutat de prieteni, bărbatul a reuşit să îl tragă în barcă.

SALĂUL de 21 de kilograme şi somnul de 400 kg din Deltă

Potrivit deltasfantugheorghe.ro, cel mai mare somn pescuit în Delta Dunării cântărea 400 de kilograme. Tot aici a fost prinsă cel mai mare şalău, de 21 de kilograme.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET