Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Miron Cozma va candida la prezidențiale. În ce vrea să schimbe numele ROMÂNIEI

Miron Cozma are planuri mari în politică! Vrea să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Odată ajuns la Cotroceni, Cozma se gândeşte să schimbe numele ţării din România, în Dacia.

Miron Cozma vrea să schimbe numele României în Dacia
Miron Cozma vrea să schimbe numele României în Dacia
Miron Cozma
Miron Cozma

Fostul lider al minerilor a vorbit despre obiectivele sale cu prilejul aniversării a 120 de ani de la înfiinţarea Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Luceafărul Huilei ar putea avea însă o problemă: interzicerea dreptului de a candida îi expiră de-abia la finalul anului viitor, în luna decembrie. 

"Conducerea partidului a stabilit ca eu voi fi candidatul la prezidentiale. Miron cozma este suficient de bine cunoscut in Romania. Eram aici, in parcul Cismigiu, intr-o zi in plimbare cu sotia si strigau pana si femeile dupa mine sa candidez la presedintie, ca "noi pe tine te votam". Vrem sa schimbam denumirea Romaniei- din Romania in Dacia- asta vrem sa propunem poporului roman la momentul in care vom ajunge la putere", a mărturisit Miron Cozma. 

Dacă va ajunge la Cotroceni, Miron Cozma promite că soţia sa, Marinela Niţu, îi va fi în continuare aproape. Chiar dacă, spune Cozma, au căzut de acord că ar fi bine să nu mai cânte. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET