Miron Cozma va candida la prezidențiale. În ce vrea să schimbe numele ROMÂNIEI

Miron Cozma
Miron Cozma

Miron Cozma are planuri mari în politică! Vrea să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Odată ajuns la Cotroceni, Cozma se gândeşte să schimbe numele ţării din România, în Dacia.

Fostul lider al minerilor a vorbit despre obiectivele sale cu prilejul aniversării a 120 de ani de la înfiinţarea Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Luceafărul Huilei ar putea avea însă o problemă: interzicerea dreptului de a candida îi expiră de-abia la finalul anului viitor, în luna decembrie. 

"Conducerea partidului a stabilit ca eu voi fi candidatul la prezidentiale. Miron cozma este suficient de bine cunoscut in Romania. Eram aici, in parcul Cismigiu, intr-o zi in plimbare cu sotia si strigau pana si femeile dupa mine sa candidez la presedintie, ca "noi pe tine te votam". Vrem sa schimbam denumirea Romaniei- din Romania in Dacia- asta vrem sa propunem poporului roman la momentul in care vom ajunge la putere", a mărturisit Miron Cozma. 

Dacă va ajunge la Cotroceni, Miron Cozma promite că soţia sa, Marinela Niţu, îi va fi în continuare aproape. Chiar dacă, spune Cozma, au căzut de acord că ar fi bine să nu mai cânte. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
SAIDAC DECEBAL
03 apr 17:01
ZARURILE AU FOST ARUNCATE=VICTORIE SIGURA PENTRU COZMA CU FULMINANTA TEZA DACIA /DACI =GENETICA HAMBURG A LEGALIZAT=Sintem daci --nu ne tragem din romani...sa auzim de bine daci..sa dormiti vara..
Răspunde
5 -3
Brabus
31 mar 20:34
Buna Dacia! De ce nu ARO? Sau Lastun, OLTCIT? Asta s-a tacanit de tot. Ar mai rebui ca iranienii sa-si schimbe numele tarii in Persia.
Răspunde
1 0
florin
01 apr 08:24
4 Daca scapa de musulmani se poate si asta ,sa devina iar Persia .Cat despre denumirea Dacia ,si la momentul unirii s-au opus marile puteri europene ,denumirea Dacia ar fii desteptat o natiune adormita care astazi se afla pe teritorile tarilor vecine .
7 -2
Sfantu' Ilie
31 mar 20:09
"Doaaamne, vino Doaaamne!
Sa vezi ce-a mai ramaaaas din oameni"...

Miroane, ati batut copiii aia in P-ta Universitatii in numele comunistilor fesenisti, ati umilit conducatorii anti-comunisti ai PNT-CD, ati mintit si ati trait bine, in V. Jiului, din chiolhan in chiolhan, ma si mir ca nu te-a mierlit nimeni pana acuma pentru tot raul pe care l-ati facut, voi, "colaboratorii" Securitatii si "protejatii" proaspat-infiintatului "Doi-si-un-sfert" (la acea vreme...)!
TU AI FOST LIDERUL SECURIST PERFECT, AI URAT SI AI PEDEPSIT PE TOTI CEI CARE GANDEAU SI LUPTAU PENTRU LIBERTATE!

Vierme inelat, dispari!
Răspunde
6 -3
sisu
31 mar 17:16
Dute ba marlete cu vaca.Vezi ca iliescu bolsevicul nu mai e presedinte sa aibe nevoie de tine.Marsh sclav rapanos.
Răspunde
10 -4
vasilica
31 mar 13:34
Apai,na! Daca avem fosti condamnati in "parlamentul rusinii",dac-avem penali in guverul "cel mai cinstit(Fenecheala si DRACnea,Vosganian)),de ce n-am avea si presedinte fost fost puscarias de drept comun? Am fi de groaza IN LUME! Si asa suntem deja de groaza in Europa!Ar trebui sa li se interzica PRIN LEGE celor cu condamnari sau urmariti penal sa-si depuna candidatura!
Răspunde
8 -2
antitomato
31 mar 11:26
si eu care sunt plecat din tara, cu acte oficiale de Romania, ce o sa fac?
Are idee ce inseamna asta?
Preschimbarea actelor pentru case, oameni, masini, etc ...
Sau asta este de 1 aprilie?
Răspunde
12 -2
face off
31 mar 11:04
seamana cu un warlord sarb - daca apuca asta la vreun scaun in conducere, ne vom trezi cu genocid...asta nu se va potoli una cu doua.
Răspunde
ioan plischi
9 -2
ioan plischi
31 mar 10:47
am citit in graba titlul si pentru o clipa am crezut ca se refera la 'PESTILENTZIALE"! acolo chiar ca ar avea sanse...
Răspunde
12 -2
O data-n viata !
31 mar 04:18
Catre gagauta cozma ; daca in momentul cind ai venit la Bucuresti stieai cui sa rupi oasele cind ai intrat in parlament acum ai fi avut statuie in fiecare oras dar te- ai orentat gresit si asta fiindca si tu erai imbalsamat cu doctrna comunista aiscapat sansa tu vei ramine unealta care ai ajutat la recocotarea lui iliescu et companiea de securisti la preluarea puterii si ai fost devorat de cei care ai inceput sa ii incomodezi . Atunci ai avut sansa vietii acum ramii un proscris in istorie .
Răspunde
8 -2
nelutiu
31 mar 07:04
8 @Odata-n viata. Dacă acest bumerang al huilei se întorcea cu ortacii către acel care i-au chemat, lucrurile evoluau mult mai bine în ţara asta, poate nu se mai fura în halul ăsta şi aveam o economie mai bună.
14 -3
mihai
30 mar 23:20
Nea Miroane, crezi ca dacă faci ceva valuri - de fapt unde, nu valuri - crezi ca vei câștiga niscaiva biștari ? Ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print