Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

MINUNE a naturii în Buzău: au ÎNFLORIT MIGDALII. De ce localnicii cred că NU e un semn bun

Anomalie a naturii, din cauza iernii neobişnuit de calde. În localitatea buzoiană Breaza, un migdal a înflorit cu câteva luni mai devreme decât ar fi fost normal.

Minune a naturii la Buzău: au înflorit migdalii
Minune a naturii la Buzău: au înflorit migdalii

O adevărată minune a naturii s-a produs în grădina familiei Lupu, din comuna buzoiană Breaza. La mijloc de ianuarie, un migdal a înflorit parţial.

În zonă se spune că floarea de migdal este simbol al sosirii primăverii, însă sătenii spun că niciodată aceste semne nu au apărut în mijlocul iernii.

"Am 77 de ani, dar cum e luna asta, nu! În februarie mai era pe la sfârşit şi în martie, dar acum, în ianuarie, nu. Acum zici că vine primăvara", spune o localnică.

Alte două femei aprobă: "Am intrat în 66 de ani, dar aşa ceva nu am văzut. Niciun pom înflorit în luna lui ianuarie. Nu am văzut, să ştiţi".

Locuitorii din zonă nu văd cu ochi buni înflorirea migdalului în ianuarie. Ei se tem că şi celelalte plante vor intra în vegetaţie, în special viţa de vie, lucru care-i va afecta foarte mult pe producătorii de vin din zona Buzăului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:



Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET