Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu: "Nu mai vreau să văd câini pe stradă". VEZI ce întâmplare personală o motivează

Invitată în emisiunea "Realitatea la raport", Mihaela Rădulescu a explicat de ce nu mai vrea să vadă câini vagabonzi pe stradă, mărturisind că o întâmplare personală o face să cunoască şi cât de periculoşi se pot dovedi aceştia.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Vedeta de televiziune a spus că nu este deloc dreaptă comparaţia Bucureştiului cu Monaco, oraşul în care locuieşte acum şi în care nu există câini vagabonzi, fiind la modă, în schimb, "câinii purtaţi în poşetă".

"Ştiu că e o problemă reală. Nici eu nu mai vreau să îi văd. Am să spun, cum spun toţi, că am şi eu acasă. Am 5 câini în România, îi iubesc foarte mult, dar nu vreau să îi mai văd pe străzi", a spus aceasta, invitată la Realitatea TV.

Mihaela Rădulescu a mărturisit că întotdeauna s-a speriat de câinii vagabonzi şi de agresivitatea acestora, povestind şi o întâmplare petrecută chiar în familia sa, nepoata sa fiind muşcată de un câine atunci când era mică.

"Nepoata mea, fiica fratelui meu, a fost muşcată violent de un câine pe stradă şi am avut noroc că un chirurg plastician foarte important, chiar domnul doctor Lascăr, dacă îmi amintesc bine, a ajutat-o şi i-a pus la loc bucata de nas şi cea de buză care îi lipseau", a declarat vedeta de televiziune în emisiunea "Realitatea la raport".

ALEGERILE MIHAELEI. Detalii despre noua emisiunea a Mihaelei Rădulescu

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET