Metrorex face angajări. Vezi aici cât este câştigul mediu lunar

Metrorex angajează 180 de persoane pentru două staţii noi de pe Magistrala IV
Metrorex angajează 180 de persoane pentru două staţii noi de pe Magistrala IV / FOTO: stiri-exacte.blogspot.com

Metrorex va angaja în acest an 180 de persoane, ca urmare a deschiderii liniei 1 Mai-Parc Bazilescu, astfel că bugetul actualizat de venituri şi cheltuieli prevede creşterea cu 3,4% a cheltuielilor cu personalul faţă de nivelul aprobat iniţial de Guvern, la 279,11 milioane lei.

"Bugetul de venituri şi cheltuieli a fost actualizat prin suplimentarea numărului de personal şi a fondului de salarii aferent cu 180 salariaţi începând cu luna aprilie 2011, ca urmare a dării în exploatare în prima parte a anului 2011 a două noi capacităţi de transport prin extinderea reţelei actuale de metrou pe Magistrala IV cu tronsonul 1 Mai-Parc Bazilescu în lungime de 2,6 km cale dublă şi două staţii noi de metrou, Pajura şi Parc Bazilescu", se arată în nota de fundamentare a unui proiect de HG, elaborat de Ministerul Transporturilor, potrivit Mediafax.

Potrivit celor mai recente declaraţii ale ministrului Transporturilor, Anca Boagiu Boagiu, staţiile Pajura şi Parc Bazilescu (de pe Magistrala 4 Gara de Nord-Laminorul) vor fi deschise la 30 iunie.

Numărul angajaţilor va creşte de la 4.255 de salariaţi la 4.435. Câştigul mediu lunar va rămâne neschimbat, la 3.776 lei. Guvernul a aprobat în luna februarie bugetul Metrorex pe 2011 în forma iniţială, iar acesta a fost publicat în Monitorul Oficial la 4 martie.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Daniel
08 apr 10:25
Nu prea ai cum sa compari aceste 2 meserii total diferite. Si da, un chirurg bun, SIGUR castiga peste 3000RON, ca sa stii. Totusi de ce urasti atat de mult domeniul tehnic/mecanic?? Si un mecanic de-ala, sau un inginer totusi are raspundere asupra sigurantei calatorilor din metrou.
Răspunde
0 0
Ionut Capitanu
08 apr 10:13
GRESITI !!! CEL MAI BUN INGINER SUNT EU! He he he. LUCREZ LA POMPE HIDRAULICE, dar am studiat despre energetica, pt ca... oricum Apa + Curent electric = LOVE !
Răspunde
0 0
Basescu
08 apr 10:32
4 Fals ! Cel mai bun inginer sunt eu ! Eu lucrez la POMPE FUNEBRE ! Eu lucrez cu inamicul .Depopulez tara ca trebuie s-o predau clientilor mei ,goala si varuita !
-3 0
@daniel,mare doctor in stiinta schimbatului de suruburi:))))
08 apr 00:39
adica danielut vrei sa spui ca meriti mai mult ca un chirurg ???te-ai tampit???trezeste-te omule.......esti doar un mecanic de roti ruginite.......nici 1000 de lei nu meritati.mai ai si tupeu.fa si tu facultate si lucreaza in birou daca te duce capul.....desi nu cred.hai pa....metrorexist surubar multipolitehnist si doctor in stiinta rotirii surubului...:)))
Răspunde
1 0
dinescu
08 apr 08:26
3 Pai vezi ca esti p r o s t ? Crezi ca doar mecanicii sunt angajati acolo? De ingineri ai auzit? Apropo, tu ce studii ai inteligentule?
1 0
adi
08 apr 09:14
5 Tupeu ordinar la medicii astia! Fara tehnica medicala nu sunt decat niste vraci.
1 0
@adi
08 apr 09:21
2 ma voodoo, ia mergi ma in spitalul cel mai dotat si fa-ti magia acolo daca esti in stare. tu crezi ca doctor ajunge oricare luat de pe strada si imbracat in halat alb?...
0 0
Daniel
08 apr 10:21
2 Nu prea ai cum sa compari aceste 2 meserii total diferite. Si da, un chirurg bun, SIGUR castiga peste 3000RON, ca sa stii. Totusi de ce urasti atat domeniul tehnic/mecanic?? Si un mecanic de-ala, sau un inginer totusi are raspundere despre siguranta calatorilor din metrou.
-1 0
marian
08 apr 00:27
nu merita un salariu asa mare.nu fac nimic.niste lenesi.rusine!!
Răspunde
1 0
tomi666
08 apr 09:01
3 bai meseriasilor 3000-4000 lei nu este un salariu prea mare e un salariu decent!
la ce preturi sunt in romania la benzina si mancare si multe altele 3000-4000 lei nu este salariu mare!
bineinteles ca un salariu de citeva sute de lei nu prea este salariu e batjocura!
salariu bun in romania ar fi undeva peste 5000 lei
sunt si romani care cistiga in romania salarii de 30000 lei!
asta e salariu mare dar probabil meritat pentru ca un asemenea salariu se cistiga la multinationale unde muncesti non-stop!
acum ati inteles mai oameni? si tu marian ai inteles?
-1 0
dr.
07 apr 21:51
incredibil!salariul mediu 3776 lei!!!!!!niste cartite care lucreaza sub pamant....pfff..ma intreb cata facultate au...s-a zapacit lumea...un biet rezident are 600-700 ron.....si invata cat pt toti metrorexistii....mda mda mda...asta e tarisoara noastra.....pacat
Răspunde
2 0
Daniel
07 apr 23:08
4 Esti cam bleg(ca sa nu zic altfel) de felul tau asa... Chiar daca ti se pare ceva ciudat, sa stii ca sa stai 8-9 ore "sub pamant", sa respiri acel aer, nu este ceva sanatos medical, esti predispus la unele boli destul de grave. Iar legat de facultate, sa faci tu Politehnica si mai vorbim apoi. Ca angajat la metrorex, nu e neaparat sa fii casier/ vanazatoare de bilete. Ramele alea de metrou functioneaza pe niste legi ale mecanicii, si trebuiesc intretinute in conformitate. Inteligentule. PA!
Afișează mai multe comentarii
print