Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Mesaje de Paşti: Ce-şi mai urează românii

Imaginaţia românilor în preajma sărbătorilor nu cunoaşte limite. Tradiţionala felicitare trimisă prin poştă nu mai poate concura cu sms-urile şi e-mailurile.

Câştigătorii concursului Reţete de Paşti
Câştigătorii concursului Reţete de Paşti / FOTO: informal.ro

Intrate de mult timp în rândul accesoriilor indispensabile omului modern, telefoanele mobile au fost cel mai utilizat mijloc de transmitere a urărilor de Crăciun. Mesajele clasice precum "Paşte fericit sau Sărbători fericite" sau cam dispărut, iar locul lor a fost luat de cele haioase, cu rime şi jocuri de cuvinte care să binedispună.

- 16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!

- Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat !

- Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

- Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

- Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!

- M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşti. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşti să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădină să vin pe balcon? Aştept răspuns!

- Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş

- Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşti

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET