Mesaje de Paşti: Ce-şi mai urează românii

Câştigătorii concursului Reţete de Paşti
Câştigătorii concursului Reţete de Paşti / FOTO: informal.ro

Imaginaţia românilor în preajma sărbătorilor nu cunoaşte limite. Tradiţionala felicitare trimisă prin poştă nu mai poate concura cu sms-urile şi e-mailurile.

Intrate de mult timp în rândul accesoriilor indispensabile omului modern, telefoanele mobile au fost cel mai utilizat mijloc de transmitere a urărilor de Crăciun. Mesajele clasice precum "Paşte fericit sau Sărbători fericite" sau cam dispărut, iar locul lor a fost luat de cele haioase, cu rime şi jocuri de cuvinte care să binedispună.

- 16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!

- Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat !

- Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

- Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

- Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!

- M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşti. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşti să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădină să vin pe balcon? Aştept răspuns!

- Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş

- Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşti

 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print